Söndag..

Veckan har som vanligt gått fooort.. Speciellt helgen! Men så är det ju alltid! Jobbade på lördag mellan 9.40-15.15, sen for jag hem en snabbis och sen drog vi till pappa för att äta! Grillad fläskfilé, pommes och beasås! Sååå himla gott :) satt där ett tag och sen for vi hem och hämtade lite babysaker vi lånat, for därefter och lämnade dom till hon vi lånat dom avs mamma! Skönt att ha det bortgjort! Har haft gåstolen i hallen i närmare 2 veckor eftersom jag har tänkt lämna tillbaka dom!.

Idag har dagen susat iväg. Vaknade imorse och trodde klockan skulle vara jättemycket.. Kände att Johan låg kvar i sängen och insåg att då kan ju inte klockan vara så himla mycket iaf.. Orkade inte ens kika på klockan utan försökte istället somna om!! Gick inte så bra :P Vanessa vaknade strax därefter och Johan klev då upp.. Jag låg och drog mej ett litet tag och hoppade sen upp.. Då var klockan just efter 10 :)

Har bara varit hemma idag.. Tänkte bada Vanessa på eftermiddagen, men hon vägrade!!! Hon som alltid älskat att plaska i sin balja.. Nu började hon grina direkt jag skulle lyfta i henne! Gick bra att sitta breve baljan och plaska, men i den ville hon inte sitta! Skuumt.. Aja, får ge det ett nytt försök imorrn eller nå! För bada måste hon ju göra.. Eller iaf duscha.. Men det har hon aldrig gillat!

Har kollat film med Stina och Linda nu på kvällskvisten! "Warhorse", och den var riktigt bra.. Vi alla 3 har fällt lite tårar under filmens gång ;P

Aja, ska hitta nåt kul att sysselsätta mej med nu tills jag blir nog trött för att sova.. Bjuder på lite mobilbilder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback