Lördag..

Vaknade just efter 9 idag av Vanessas steg.. Hörde att hon var på väg till sovrummet så kikade mot dörren! Och då kom hon och kikade in.. När hon såg mej la hon av ett glädjeskri och kom till sängen :) jag hoppade upp omedelbart! Konstigt hur barnen kan göra en pigg på morgonen helt plötsligt! :P

Gick och fikade med Johan, Vanessa, Stina & Mange klockan 10.. Vart en toast på alla tiders! Klockan 11 gick Stina tillbaks till jobbet och vi andra gick på stan! Tog väl typ 20 min så hade vi gått igenom allt.. Inte så mycket att titta på i "storstan" :P Sen begav vi oss hem.. Precis när jag hade klätt Vanessa och lagt henne i vagnen så skickade Lina sms.. Stannade kvar med Vanessa och mötte upp Lina & Melker! Vanessa sov så skönt i vagnen medan Melker lekte i lekparken :)

Följde henne å fika på café oscar.. Jag satt bara med som sällskap eftersom jag redan hade ätit.. Kändes lite knas men :) Sen kom Rebecka, Kevin och Catja.. Surrade och hade lite trauma så polisen kom osv.. Aja, hoppas det reder ut sej foort! Läbbigt med vissa typer!

Sen vid 14(?) gick jag hem.. Stina kom vid 16 när hon slutade jobbet! Sen har vi ätit middag.. Delade på en portion från Thai och det vart alldeles lagomt :) på eftermiddagen var vi till Sofie och hälsade på. Och hennes lilla Saga hade blivit så stor :)

Nu på kvällskvisten har vi kikat film.. Och nu var det meningen att jag skulle sova, men bloggade lite snabbt innan :P Nu ska jag dock lägga ner telefonen och försöka sova! Natti.. Hoppas ni alla haft en bra helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback