Tröttmössa...

Vanessa somnade för en "liten vila" igår vid 17... När klockan vart 20 gick jag och försökte väcka henne... Pratade med henne men hon bara knölade, öppnade inte ens ögonen.. Bara vände sej bort från mej :P Aja, då lät jag henne fortsätta sova!! Vid 20.45 så vaknade hon och min första tanke var att hon skulle vara vaken till seent på natten... Gav välling just före 22 och strax efter det somnade hon igen!!

Och imorse har hon vaknat 10 i 8.. Uuuunderbart! :)

Är rätt skönt med all "egen tid" på kvällarna... Johan däremot tycker det är skönare när hon somnar sent och vaknar senare.. Men ex när hon börjar på dagis så funkar ju inte det.. Ska man behöva väcka henne varje morgon då.. Nä, Det låter inge kul alls! 2 dagar i rad har hon somnat vid 21 och igår vid 22... Det tycker jag vi får nöja oss med tills vidare.. Skönt också i utlandet om hon vaknar i tid så nån av oss inte alltid måste vänta upp på rummet tills hon vaknar!

Bara 4 dagar kvar tills vi drar!!! Shiiit... Vi ska fara å handla allt vi behöver till Vanessa idag..

*mat
*gröt
*fruktpure
*juice
*salva
*solskydd
*alvedon
*vätskeersättning
*badblöjor
*blöjor
*våtservetter

Är inte lika lätt att fara nå mer.. :P Aja, Johan ska ta våran enormt stora resväska så han kommer packa sitt och Vanessas i den så tar jag min lilla själv! Kommer nog bli bra.. Funderar bara hur man ska packa maten så inte nån flaska lyckas gå sönder under resan dit... Hmm.. Johan sa att vi kan ju sätta dom i en kartong med papper emellan dom eller nåt.. Och det borde ju fungera :) Hoppas på det iaf!

Aja, ska vara social med min lilla nu innan hon blir trött och vill sova igen! :) Hejs...

Kommentarer
Postat av: Sara

Har du provat de där matburkarna som är i plast? De borde ju inte gå sönder i resväskan iaf :) blir så sugen att fara utomlands nu, är såå avis :P

2011-09-14 @ 10:57:23
Postat av: Stina

Men far bara på Expo och kolla där om dom har nå bra kartonger, brukar ju alltid finnas en hel hög med kartonger där vid presentbordet!

2011-09-14 @ 16:39:49
URL: http://annastina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback