Bloggdesign..

2011-10-31 - 21:22:35

Fått en ny design av Stina igen! :) Men den verkar se olika ut från olika datorer.. Och från mobilen syns inte allt av nån konstig anledning?! Såhär ska den se ut:



Det som inte syns från min mobil men som syns från Stinas är det på sidan..



Skuumt att det skiljer mellan datorer och moilerna.. Ser ni hela designen från mobilen eller blir den "kapad"?!?! Tacksam om iaf några skriver som kommentar..

Jobbat första dagn idag efter 2 veckors ledighet.. Gick jättebra! Stod på lagret mellan 14-17 och sen var jag ute i butiken och städade! Imorrn blir det en till lagerdag! Vill inte vara i butiken (speciellt inte i kassan) med mitt öga.. Måste ju tvätta och smörja hela tiden och kan inte använda smink.. Behöver jag säga nå mer om varför?! :P

Vanessa har sovit sen jag kom hem!!!! Försökte väcka henne för typ 40 minuter sen men hon reagerade inte ens fast jag var där oc pillade, pratade och tog på henne.. Trötttjej.nu :P Jag saaaaaaknar ju henne.. Inte fått prata och leka med henne sen 13 idag :P Nåja, hon lär ju vakna snart för kvällsmaten iaf hoppas jag :)

Beställde pizza  idag till middag.. Supergott!! Skönt också dåman har färdig lunchmat till morgondagen också :)
Aja, ska läsa lite bloggar och sånt nu.. Hejs

Måste ju bara få skryta lite nu också.. Nytt rekord i Wordfeud... :D


..

2011-10-30 - 20:29:18
Ja.. Vad ska man plita ner nu då i brist på annat att göra?.. skriver väl om dagen som gått... Var hemma till typ 14(?)... Gav mat till Vanessa och sen for vi till Sofi och hälsade på! Sååå söt liten en hon fått.. Vågade knappt hålla i lilla Saga när hon var så yttepytteliten! Tänk att Vanessa också har varit så liten! Eller inte riktigt lika liten men :P Hon såg ut som en liiten docka :) Tog med 2 påsar med kläder dit som Vanessa har vuxit ut (storlek 62 & 68).. Det verkade uppskattas :) Har kvar alla storlek 50 och 56 kläder i förrådet, dom ska vi ge till Johans kompis när deras bebis kommer :) Om det är en flicka dvs.. dom kanske inte vill ha massa rosa på en kille antar jag!.. Lite neutralt finns det men i överlag är nog de flesta i rosa! Satt där i närmare 2 timmar och sen knatade jag till mamma och bjöd in mej på middag! Tänkte först gå hem och micra mej lite ravioli.. Men kändes lika bra att knata till mamma när jag hade Vanessa i vagnen :) Där fick jag fläskfile och hasselbackspotatis och en god sås till! snacka skillnad :P Satt där till typ 18, Då började jag gå hem eftersom Vanessa vart så trött! Hon somnade i vagnen så jag gick hem och hämtade Bobby och gick ut på en promenad... Jätteskönt väder ute måste jag säga! Sen har jag bara suttit framför datan typ.. Kollat till mina bud på tradera, läst bloggar mm.. Vann gardinerna jag budat på! Yey :) Aja, ska kanske försöka väcka Vanessa nu.. Hon har sovit sen vi kom hem och det börjar ju vara ett tag nu :P Hejs

Tjoo..

2011-10-30 - 12:59:52
Gör väl som vanligt.. Passar på att skriva av sej lite när Vanessa tar sin förmiddagslur :)
Vaknade halv 10 idag! Helt ok eftersom vi gick och la oss kring 12(?) tiden... Fixade iordning gröt och lite smörgås till Vanessa och sen busade vi på ett tag! Vid 10 vaknade Johan och då gick jag ut men Bobby och sen skuttade jag in i duschen... Sen kommer ju allt det där roliga.. Smörja in, kamma hår, blåsa, platta... Aja, tog rätt fort! :)
Vid 12 la jag Vanessa i hennes säng för en liten vila.. Hörde efter några minuter att hon började tjoa och hade det så roligt där inne så jag gick in å kikade! Först tänkte jag "Nä, går jag in kommer hon aldrig vela sova".. Men gick ändå och tur var väl det!!! När jag kom in så stod(!) hon upp i sängen.. Har aldrig inträffat förut så därför har vi inte sänkt ner botten på spjälsängen.. Fick liite panik! Tänk så hade jag inte gått in?!?!.... Aja, tur jag valde rätt :)
Hon har lite smått börjat resa sej mot saker, men har aldrig ställt sej själv.. Lyfte upp henne och satte henne på golvet och började direkt bädda den andra sängen som står i hennes rum! När jag skruvade ihop den så satte jag ner den direkt... Hon fick vara vaken medan jag bäddade den och sen la jag ner henne där! Kändes lite mer tryggt :) Hon var lite knölig men på typ 5 minuter så somnade hon.. Skönt :)
Lite bilder från gårdagen..
Min lilla tjej börjar bli stor :) Ska på 10 måndaders-kontroll nästa vecka.. Då är honj u iofs nästan 11 månader men :P Ska bli kul att se hur mycket hon vuxit sen sist.. sist vi var på BVC var innan vi for till Turkiet! Glömde ju visa vilken ordning jag fick i hennes garderob efter min rensning..
Än så länge räcker det med en garderob åt henne.. Skönt, Då slapp jag börja rensa i dom andra :P
Mitt öga känns myyycket bättre sen jag började med ögonkrämen jag fick utskrivet! Inte hela bra ännu men det värsta är borta känns det som! Känns då inte "infekterat" nå mer :) Måste tvätta ögat heela tiden eftersom det bildas massa "hudflikar" på ögonlocket som får bakterierna att stanna kvar... Så blir ett himla tvättande om dagarna :) Ska och jobba imorrn så jag hoppas det går att ordna så jag får vara på lagret eller nå.. Hade varit skönt att slippa ex kassan! Inge roligt att stå där och se trevlig ut med ett rött och rinnande öga :P Plus att jag ändå måste gå och tvätta det hela tiden.. Aja, får ju se imorrn :)
Nä, nu ska jag försöka göra lite nytta medan den lille ännu sover! Tjiiiings.. Hoppas ni haft en trevlig helg!

Antibiotika..

2011-10-29 - 11:45:42
Fick utskrivet en antibiotika kräm igår hos läkaren.. Ska sätta den 4-6 ggr dagligen i ögat + att jag ska smörja på ögonlocket 2 ggr åer dag! Så nu hoppas jag detta försvinner!!!! ska ju och jobba på måndag och vill inte komma dit å se ut så här :P Kunderna tror väl att jag är smittsam eller nå :D
Jahaa, nu vaknade visst Vanessa redan från sin vila.. Det var en jäkla taktikare :P Sovit typ 15 min :P Vanligtvis brukar den här vilan vara 1½-2 timmar :)  Låter henne ligga ett tag, kanske hon somnar om...
Igår efter jag varit hos läkaren gick jag förbi på Ankis, Sen på apoteket, Sen poå jobbet och sen knatade jag till mamma eftersom Vanessa var där! Tur att hon var ledig så jag slapp ta med Vanessa till vårdcentralen :) Åt middag där, Tacos! Sååå gott.. Fick träffa mammas nya kille och dotter också.. Riktigt trevliga :)
Idag ska Stina komma hit igen.. Yeey! Johan jobbar ända till 21.30 så det var skönt så man slipper sitta själv på eftermiddagen! Det är ju så trååk! Ska väl gå ut och äta middag när hon slutar jobbet och sen vet jag inte vad vi ska göra... Får väl se.. 

...

2011-10-28 - 09:36:52
Fan va jag är less på mitt öga. Fick knappt upp det imorse när jag vaknade + att det såg lite infekterat ut på vissa delar!!!!! Nu har jag gått med det över 1 vecka och det blir bara värre.. *suck* Ska ge det över hegen innan jag ringer läkaren.. Är det ännu så här på måndag så kliver jag upp tiidigt och ringer läkaren!!! Nu är jag så less!



Osminkad, oborstad och nyvaken men den bilden får duga :P

Städade ju iaf upp i vårat kaos igår.. Lägger in en bild från Vanessas rum..



Nu ska det upp tavellister nånstans.. Haha, har köpt från ikea men jag har ingen aning om vart jag ska ha dom :P Nånstans i hennes rumiaf bara för att få upplite på väggarna! Blir stilrent och snyggt me bara list att sätta saker på...

Vann inte min auktion på tradera som jag veerkligen ville ha!! Faaan... Vanessa hade nog lekt bra med dom :) Fårlogga in och kika om jag hittar nåt annat kul...

Pust..

2011-10-27 - 14:15:32
Känns som att det här kommer bli en låååång dag! Klockan är 14 och jag är redan sååå himla trött!!! Men vill inte gå och vila då jag vet hur segg jag blir när jag vilar mitt på dagen! Började plocka och städa när jag kom hem just efter 13.. Men mitt i allt kom jag på att jag hade glömt betala räkningarna! Så satte mej och gjorde det... Alltid lika roligt :P

Var och fikade med Lina, Sara, Nina, Erica & Therese (och alla ungar) vid halv 11.. Trevligt! Alla ungarna hade blivit såå stora sen jag sist såg dom! Melvin är ju supercharmig som vanligt, Melker hade blivit såå stor sen sist och nu ser man verkligen vilken gobit han kommer bli när han blir stor ;), Mario var som vanligt sitt söta själv men i början satt han mest och gömde sej :)... Sötungar! Tänk vilken tur att alla får så snälla och söta barn nuförtiden! Otroligt egentligen.. Inge skrik och gnäll från nån idag faktiskt.. Melvin skrek väl lite men inte för att han sura, utan tror det var för att han ville :) Vanessa kan ju ta ganska höga toner ibland hon också :P

Kul att man känner folk som har typ jämngamla barn som ens eget barn! Dom kommer säkert leka bra i framtiden :) Man får väl hoppas på det if ;P Kanske en av dom blir min svärson i framtiden?! Haha, hade ju varit ganska komiskt! Aja, ska väl göra ett ryck och fortsätta plocka nu.. Är ett enda stort kaos ännu hemma hos oss!!! Men det tar ju sin lilla tid när man har en karl som inte fattar att göra nånting ;P Tjing!

Less...

2011-10-27 - 09:09:00
Mitt öga (eller rättare sagt ögonlock) har varit svullet i 1 vecka nu!!!!! Gaaaaah, blr galen.. Undrar vad det är som gör det?!?! Har inget gammalt smink eller så... Första gången det blev så var väl typ i Juli eller nå.. Efter et har det kommit tillbaka titt som tätt! Inge roligt att inte kunna sminka sej dom perioderna det kommit! Går det inte bort snart går jag fan till läkaren eller nå.. Inte för att jag tror dom kan göra nåt åt ett svällt och torrt ögonlock men ;P (?)

Vaknat 20 över 8 efter en lite jobbig natt.. Vanessa har vaknat flera gånger sen jag gick och la mej och det tar på krafterna att kliva upp för att sen gå och sova igen.. Hon har tappat tutten och vill bara ha den tillbaka i munnen så somnar hon direkt om sen! Skum idé :P Är väl det som är nackdelen med "tuttbarn"...

Ska på fikadejt med Nina, Lina och Sara 10.30 så var väl ändå rätt okey att vakna tidigt så man hinner göra sej klar...Inte för att jag behöver sååå lång tid på mej på morgonen men.. Skönt att slippa stressa iaf!

Nu börjar den svåraste årstiden att ha barn.. (Enligt mej iaf).. ett enda stort projekt att gå utanför dörren! Hur mycket kläder behövs på Vanessa för att hon inte ska frysa!? Jag tänker så att jag hellre klär för mycket än för lite.. Satte henne i vagnen med underställ, overall och voxipåse.. Kan meddela att det var fööööör varmt för henne :P Så de senaste dagarna har jag bara haft understället, mössa, vantar och tossor.. det har fungerat alldeles utmärkt! Är hon i vagnen har hon ju voxipåsen också och den värmer ju nå kopiöst bra! När minusgraderna börjar öka på rejält så lär ju overallen vara ett måste, men nu blir det för hett för min lilla som svettas jättelätt!...

Aja, ska väl dra på mej lite kläder nu och sen svida om Vanessa från pyjamas till käder.. Hittade lite som jag glömt bort när jag rensade bland hennes kläder :) Johan ska gå med Bobby när han vaknar, Så det momentet slapp jag idag :D Kändes så bökigt att behöva börja gå ut me han när jag skulle iväg såå tidigt..

Aja, ska smita iväg från datan nu.. Tjing!

Onsdag!

2011-10-26 - 16:11:16

Tjabba!

Vanessa sover så jag chillar i soffan.. Tänkte slänga in lite ord och bilder här då ;P

Vanessa somnade vid 21.30 igår och vaknade 20 över 8 imorse.. Underbart! Själv pallrade jag mej i säng efter klockan 1så det var ju inte vidare smart.. Tänk vad många timmar jag hade fått sova om jag lagt mej direkt hon somnade!! :) Aja, jag och Stina satt å kikade på en bra dokumentär så därför det blev så sent..

När vi klev upp så gjorde vi oss iordning, jag gick ut med Bobby och sen vid 9.40 drog vi oss mot stan! Mötte upp Madde & Olivia på Café Oscar för en lunch.. Är det lunch 10 på morgonen?!? :D Jag tog en varm macka (ost och skink) med vitlöksdressing.. den är ju såå god! Satt och surrade ett tag och vid 11 skiljdes vi åt :) Jag knatade runt lite och sen gick jag till Ankis Zoologiska för att köpa en leksak och ett ben till Bobby! Lämnade Vanessa i vagnen eftersom hon hade somnat på vägen dit.. Stannade där och surrade ett tag medan hon snarkade på i vagnen.. Konstigt att barn sover bättre utomhus!







När jag sen kom hem så upptäckte jag att min påse från Ankis var borta så jag trodde jag hade glömt den där, men ringde och där var den då inte! Hmm... Gick utanför huset och kikade och där låg den :D Haha.. Hade visst bara tappat den efter vägen :) Bobby uppskattade leksaken!

Sen satte jag igång att rensa garderoben!!! Ska ju flytta alla kläder från Vanessas rum till vårt sovrum.. Nu behöver hon inte 3 garderober för sina kläder, Men ju äldre hon blir desto mer kläder kommer hon ju ha.. Så kändes lika att ta tag i det nu! Tog ett tag vill jag lova.. Passade på att rensa bort för små kläder! Storlek 62 har hon inte kunnat ha på väääldigt länge och storlek 68 har hon nyligen slutat använda.. Byxorna i den storleken har funkat ganska länge! Men nu är de storlek 74 som gäller :) Skööönt att få det bortrensat.. Har tagit ganska mycket onödig plats i garderoben märkte jag när jag hade vikt ihop allt i 62 & 68..



På bilden här över är det alla kläder som är för små.. Så det var litegrann :P Ringde till Sofe och frågade om hon var intresserad och det var hon :) Så när hon och lilla Saga kommer hem från BB ska jag föra dit allt så får hon väl kika vad dom vill ha! Kan ju hända att vissa ser lite mer tvättade ut än andra, Men i övrigt är 90% av kläderna i väldigt bra begagnad skick! Tycker jag iaf :) 

Aja ska väl försöka göra nåt vettigt medans lillan ännu sover.. Typ äta middag kanske? :)


Pheew

2011-10-25 - 19:28:23
Laddat upp massa bilder från mobilen.. Tog ett tag kan jag meddela :P Här kommer dom iaf.. Först dom från Stockholms-resan..

En bild på alla oss som var i Skultuna hos Johans storebror med familj... (från vänster och runt bordet: Johan, Micke (Johans storebror), Mickes fru Pernilla, M & P:s son Wiggo, M & P:s son Douglas, Johans pappa Odd, Tobias (Johans lillebror, Johans mamma AnnKi..
 


Det här var den gooda maten vi åt.. Hasselbackspotatis, oxfile och sallad.. Såå himla gott!



Vanessa med sin farfar på hans 65-års dag :)



På lördag tog Johan och Vanessa sovmorgon :)


Sötungen..



Leker på golvet hemma hos Micke & Pernilla..



Stå är roligt :)



På Arlanda på hemvägen..



Detta kortt tog jag på Kiruna flygplats just innan vi for iväg...



Älskar den här bilden! :) Hon var sååå trött på torsdagkväll att hon somnade direkt Johan satte henne i bärselen :)



Johan behövde gå på toa och knäppte av selen.. Och hon fortsatte sova :D


Denna bilden är från hotellet.. Sov där natten från torsdag till fredag!



På bussen på väg till Västerås!



Såja.. Hade ju ingen kamera med så vart bara liite bilder tagna! Den fick fan inte plats hur jag än försökte! Aja, man får ju hyfsade bilder med iphone så..

Lite bilder från dagen:

Gick till Linda och passade Maja medan hon sprang ner till tvättis.. Sen klädde vi båda barnen och gick till mamma på middag!



Lite kort hemma hos mamma:









Knatade hem efter 18 nångång..



gick förbi Statiol eftersom Linda skulle fylla luft i däcken på hennes barnvagn.. När vi stod där utanför somnade Vanessa :) Lyfte upp henne när vi kom hem och klädde av henne! La därefter ner henne i sängen och där sover hon ännu.. därför jag hade tid att ladda upp alla bilder ;P

Stina kommer hot ikväll efter hennes möte hon är på nu.. Blir väl att kika tv eller nån film skulle jag tro! Aja, ska kanske slå igång tv:n ochse om det är nåt bra! Hejs..

Sömn..

2011-10-25 - 12:26:05
Ja, Det får vi gott om här i huset nuförtiden! Herregud så lillan kan sooooova...

Hon somnade ju som sagt just efter 20 igårkväll..  Vaknade till några gånger fram till typ 01 för att hon tappat tutten.. När jag vaknade nsta gång av hennes tjoande så var klockan 9.20!! Herregud :) Aja, jag klagar inte.. Trodde hon skulle vakna vid 7 tiden! Jag gick och la mej just före 00 för att jag skulle orka upp så tidigt!

Skönt! Jag har alltid varit en morgontrött människa och kommer nog alltid vara det också! Jag vaknar aldrig och känner mej pigg och utvilad! Spelar ingen roll om jag sovit 2, 5 eller 8 timmar.. Ändå som en zombie när jag vaknar! Ganska skumt...

Klev upp med pigan när hon vaknade.. Fixade frukost och sen lekte vi på! När klockan närmade sej 11 såg hon sååå trött ut och jag la henne då i sängen! Då tänkte jag passa på att kila ut me Bobby. Precis när han ätit klart och jag var på väg ut genom dörren hör jag hur hon ligger å stånkar i sängen :P Sa till Johan att Bobby måste få gå ut så han tog henne till våran säng! När jag kom in åt jag frukost och sen hoppade jag in i duschen.. Först när jag kom ut från duschen så hade Vanessa somnat! Fel att sova direkt man är trött liksom?! :P

Nu ska jag vänta tills Vanessa vaknar så jag kan blåsa och platta håret.. Orkar inte störa henne med det nu när hon väl somnade ifall hon skulle vakna av det!

Senare idag ska jag ut och käka middag med Stina & Linda! Ska bli trevligt.. Inte alltför ofta det händer :P Aja, ska kika vidare nu.. Tjing! 

Party..

2011-10-24 - 23:02:00
Satt och kikade igenom lite bilder! saknar faktiskt "krogen-tiden" liite! :) Inte så jag hade velat byta tillbaka men ;P Var fan roligt att fara ut.. Umgås med vänner, dricka lite, gå på krogen och träffa folk, dansa.. Ja, hela utegrejjen! Pratade med vicky att vi borde fara ut snart! Har kännt varann ganska länge och har aldrig varit ut med varann?! Skumt :) Aja, det ska vi ta tag i! Ska kila ut me Bobban NU, innan jag fastnar vid nåt annat ;P

Åhå

2011-10-24 - 22:53:25
Lite kommentarer som kommit på de senaste inläggen iaf ;P Fastnade hit framför datan när jag började läsa massa bloggar! Nog ska man tacka gudarna för att man fick ett friskt barn med 10 fingrar och 10 tår efter all skit man läser på bloggar runtom i världen! Uscha!... Starka familjer som klarar sej igenom vissa saker.. Bla att få ett barn som har nån sjukdom! Jag följer en blogg som mestadels handlar om deras dotter Elly. Hon är född med hudsjukdomen "Epidermolysis Bullosa - junktional (JEB). ".. En riktigt hemsk sjukdom!.. Måste vara starka människor för att klara av nåt sånt! Själv hör man talas om folk som säger att dom vill ha en pojke, eller vissa vill ha flickor... Men i själva verket spelar det ju ingen roll vad för kön bebisen har! Det är ju den bästa lilla varelsen man nånsin sett oavsett vad den har mellan benen! :) Visst, önska kan man, Men i slutändan har det nog ingen betydelse! Kan ju ta mig som exempel.. Jag var ju 99% säker på att Vanessa var en liten grabb.. Men när det kikade ut en flicka så var det ju inte direkt så jag älskade henne mindre för det.. Kikade eftet så hon hade 10 fingrar och 10 tår så var jag nöjd sen ;P Bara för att jag trodde det var en kille betyder ju inte det att jag bara ville ha det.. Ja, ni förstår säkert hur jag menar hoppas jag! :) Strosade på stan kring 17 tiden.. gick in på jobbet och surrade lite och sen knatade jag på KappAhl och Domus! Handlade hem lite ravioli, Bästa ensammaten som finns ;P Slänga in i micron så är den klar på några minuter! :) Johan jobbar eftermiddag och då orkar jag oftast inte laga mat.. Triiist att äta själv! När jag kom hem så fick jag besök av Vicky! Drack julmust och mumsade munk och chokladboll som hon hade tagit med sej! Surrade ett tag och sen började Vanessa bli såå tjurig!! Fixade ny blöja och pyjamas och sen fick hon välling! La ner henne i sängen och hon somnade direkt.. Då var klockan typ 20.00.. Ska bli roligt att se när hon vaknar imorrn ;P Eller så inte! Vicky stannade till just före 21 tror jag klockan var.. Då fastnade jag framför datan som vanligt :P Ska kila ut me Bobbsan nu och sen tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mej,så jag orkar upp imorrn ifall Vanessa vaknar astidigt!

Städ

2011-10-24 - 16:27:11
Har städat heeela dagen känns det som.. Ändå är jag inte klar nånstans känns det som?! Städat nästan hela köket.. Mitt i allt ville Vanessa vara famnig så hann inte torka klart fläkten! Men har iaf dammsugit, plockat undan, diskat lite, satt ut nya "löparna" jag köpt till bordet.. Bara liiite kvar med andra ord! Började plocka i Vanessas rum.. Tanken är ju att hon ska få dom garderoberna där inne till sina kläder nu! Men jag kände direkt att när jag är ensam med Vanessa så fungerar det inte att fixa det!! Bli avbruten heela tiden och då tappar man som fokus på detman gör! Ska packa ner alla henne 62 & 68 kläder också, Dom åker ner i förrådet tillsammans med storlek 50 & 56 kläderna! 62 är det läänge sen hon hade men det har varit så gott om plats i garderoben så jag har inte orkat bära ner det :P Hur gör ni när erat barn växer ut en storkek?!?! Sätter ni i förrådet, säljer, skänker till ex röda korset, ger till en vän.. Jag känner att om man sparar allt så kommer man ju till slut bara ha massor med kläd-kartonger i förrådet :P Aja, får se hur jag gör med dom! Inga planer på fler barn just nu iaf så själv kommer jag då inte använda dom.. Städade hela toan! Den är fan äckligast att städa.. Fattar inte hur det kan bli dammigt där inne så fooort! Skönt iaf att man kan spola av det mesta med vattenslangen :) Sen plockade jag lite i vrdagsrummet.. Och nu för ett tag se vart det middagstid för Vanessa så var ju bara att avsluta städandet :) Nu ska jag försöka få hene att vila ett tag tror jag.. Kanske går ut me vagnen, Får helt enkelt se :)

resa...

2011-10-24 - 09:56:54
Ska väl skriva lite om våran resa...
Johans mamma kom och hämtade upp mej och Vanessa i Torsdags just efter 10.00... Då satte vi oss direkt i bilen och drog till Kiruna flygplats! Där åt vi lunch och sen bordade vi planet! Kom fram till Arlanda vid 15(?) och då satte vi oss i en taxi.. Kom fram till Globen Hotell och där mötte vi upp Johans, hans storebror och hans familj.. Checkade in på rummen och hann sitta ett litet tag!
Vid 17.30 begav vi oss mot matsalen för att äta middag! Min mat var supergod, men ganska många var missnöjd med den.. Direkt efter den gick vi till rätt ingång och satte oss ner på våra platser! Herregud va Globen är stooooooort! :) Showen började och den höll på i ca 2 timmar.. Kanonbra show! Jag hade mina funderingar om man skulle gilla den, Men den var verkligen bra! Rolig...
Efter den slutade (vid typ 22) så gick jag och Johan upp på rumme och fixade mat till Vanessa och nattade henne.. Hon hade inte sovit mycket den dagen så hon somnade direkt jag la ner hnne i sängen! Sköönt.. Vi låg och kikade på tv ett litet tag och sen gick vi och la oss!
Vaknade halv 9 på Fredagen.. Vanessa vaknade också av min väckare så det var ju perfekt! Gav henne frukost och sen gick vi till frukostbuffén.. Smaskade i oss frukost och sen drog vi upp på rummen för att packa! Tog taxi in till centralen, Därefter tog vi buss in till Västerås och där böt vi buss så vi kom oss till "Skultuna" vart Johans bror bor!..
Sen var det väl inte så mycket mer.. Jag, svärmor och svägerskan for på stan ett par timmar på lördagen.. Hittade lite småsaker! Gardiner till Vanessas rum, En present till Linda (köpte en likadan till mej också^^), en badrumsmatta... Tror det var allt! Lite könligt när man flyger, Man måste ju som få plats med allt i väskan så blir inte att man kan köpa vidare mycket.. Aja, bilar säkert ner nån annan gång :)
På söndag klev jag upp just efter 8 när Vanessa vaknade... Gick ner och fixade frukost till henne och sen gick jag till "vårat rum" och packade klart allt! La ner Vanessa i sängen eftersom hon såg sååå trött ut och det var hon! Somnade direkt hon kom ner i den :) Såå skönt när hon somnar sjääälv och man slipper vyssa! Och är ju ganska lätt att se om hon är trött eller inte.. Är hon inte trött så hör man det ;P
Åt frukost och packade skötväskan klart och sen kunde vi sitta och ta det lugnt.. Svägerskan och hennes farmor skjutsade oss in till Västerås så vi skulle slippa iaf en buss oh det var sköönt! Satt och väntade på bussen i typ 15 min och sen for vi mot Arlanda.. När vi kom dit så åt vi lunch och sen vart det en jäkla väntetid.. Men till slut var det vår tur att få gå på planet :) Väl hemma så satte vi oss direkt i bilen och brassade hemåt! For förbi pappa och hämtade Bobby och sen for vi hem.. Gav välling till Vanessa ganska omg när vi hade kommit hem.. Då måste klockan ha varit kring 21.. La sen henne i sängen och hon somnade! Sköönt.. Då satte jag och Johan oss i soffan och kikade lite serier som kommit ut medan vi varit borta..Sen gick jag ut me Bobby och efter det dök vi ner i sängen.. Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen! Såå skönt att sova i sin egna säng!
Flygresan dit och hem gick hur bra som helst.. Lite bök från Vanessa i typ 2 minuter, Men var för att hon blev trött! Fick henne att somna sittande i min famn.. Just det är ju liite bökit när man flyger.. Aja, gick ju bra iaf! Samma sak på hemvägen... Lite knölande och bökande men somnade efter kanske 5 minuter!
På bussen på väg in till Arlanda så var det en man bakom oss som busade med Vanessa heela tiden.. Satt och knäppte fingrarna och levde om :) Vanessa vart såå glad och busade på.. När han skulle hoppa av sa han "Hej då grabben", Då tittade precis Vanessa bort så han sa igen "Hej då grabben".. Orkade inte säga nåt för det spelar ju som ingen roll att han trodde det, Men förstår inte hur folk kan ta så fel!? Inte direkt första gången nån säger pojken åt henne.. Ser jag ett barn som har en lila body och en knallrosa overall så hade då jag trott det var en flicka ;P Aja, skit samma.. tyckte bara det lät så kul.. Johans pappa kikade också upp på mannen precis som att "Hallå, det är en flicka", Men han sa inte heller nåt.. Tittade bara på oss och skrattade lite :)
Vaknat vid 8.30 idag.. Vanessa började prata från sin säng så var ju bara vackert att kliva upp! :) Fixade mat och ny blöja och satte henne sen på golvet där hon leker ännu :)
Jusst fan, glömde ju skriva.. I lördags när vi var i Skultuna så skuttade Vanessa omkring på golvet och ramlade bakåt och slog huvudet i en hylla! Usch hur det såg ut.. Jag trodde först hon slog hål på huvudet eftersom det vart sååå rött direkt! Men alla lugnade mej och sa att det blir så om man slår sej i en kant.. Ucsh! Vanessa grinade bara tills jag tog upp henne i famnen så det var nog inte så farligt som det såg ut.. Efter typ 5 minuter var det bara ett ljust streck kvar.. stackars liten! Man blir så orolig när dom slår sina små huven!
Aja ska sluta skriva nu så nån orkar läsa allt ;P Ska roa min lilla nu och sen ska jag knata ut me hunden! Tjings..
(hade ingen kamera med, därför det inte finns några i inlägget ;P)

Usch...

2011-10-22 - 21:40:17
Tror Vanessa håller på å få ögoninfektion.. :( Varit kladdig i ögat hela dagen.. Stackars liten! Är det lika imorrn så far jag till Läkaren på måndag!! Nu vill jag att hon ska bli frisk!! Är det inte hosta så är det nåt annat.. Nu är jag less! Aja, ska vara social nu... Tjings!

Mobil inlägg

2011-10-21 - 00:08:38
Skriver en snabbis från mobilen så blir inget långt inlägg... Kom fram till Arlanda och vidare därifrån med Taxi till Globen! Checkade in på rummen och böt om.. Sen Gick vi ner till restaurangen och åt! Ganska bra mat, men många var missnöjda! Det enda klagomålet är väl Att jag beställde en Cola och fick Pepsi.. Såna gånger man ska säga "går det bra om jag betalar med monopol-pengar?" Nämen.. Cola och Pepsi kan man inte ens jämföra i smak enligt mej... Direkt efter vi åt gick vi in på Globen och satte oss ner i väntan På showen... Var ett jäkla drag :) riktigt bra show faktiskt! Underhållande och rolig! Vanessa var överlycklig och skrattade Och dansade heela första halvan! Hela raden snett framför kikade mer på henne än showen :P Sötungen!! Nu ligger vi på hotellrummet... Vanessa fick välling och sen la vi henne i sängen.. Tog typ 3 minuter så sov hon! Stackarn har Bara sovit typ 1 timme på heeeela dagen! Somnade en snabbis på flyget och en snabbis efter vi hade ätit middag...så hon var Ett gäng trött! Ska också sova nu! Gonatt :)

Resa..

2011-10-20 - 09:24:38
Känns som att vi varit på resande fot mycket... Nästan för mycket ;P

Har iaf packat ner det sista nu och nu sitter jag och inväntar Johans mamma! Vi åker med Johans biltill Kiruna eftersom vi har bilbarnstolen.. Plus att vi inte får plats i bara 1 bil på hemvägen :) Hon skulle plocka upp mej vid halv 10-10 och då brassar vi till Kiruna! Därifrån flyger vi till Arlanda.. Sen ska vi ta oss till hotellet fr lite omklädning och sen vidare på middag.. Tror borden var bokade till 17.30(?).. Sen ska vi kika på "Glada Huddik"...
Imrgon far vi till Västerås vart Johans storebror bor och där är vi till Söndag när vi åker hem igen.. Skönt att resa, Men allt blir ju 100 ggr jobbigare med småbarn känns det som! Lite bökigare att passa mat och sovtider när man är borta... Aja, det blir nog bra det här! Vanessa är ju oftast gladis så hoppas det håller i sej, fast hon har 3 tänder på väg ut ;P

Hon vaknade av min väckare imorse.. Det brukar hon inte göra! Kanske jag var ovanligt seg att stänga av den eller nå?!

Jag och Stina kikade en film.. Kommer inte ihåg va den hette.. Lite smårolig.. Men det bästa var ju iaf "It´s so fluffy, Im gonna diiiiiiiiie" :D Haha... sen igen "It´s so fluffy!" Lite smårolig film med söta karaktärer..

Aja, ska väl se å jag har med mej allt nu! Tror jag fick ner allt igårkväll.. Skönt att Stina var här så jag kunde packa ifred.. Hon fick sej en liten pik när Vanessa plaskade runt i vattenskålen igår ;P Men tror hon fattade att jag skämtade om den slackande barnvakten :D

Hörs nästa vecka gott folk! Over and out!...



Hmm..

2011-10-19 - 13:45:33
Fan va jag är less på regnet!!! Hellre får det snöa än regna.. Man är ju helt dungsur när man kommer in.. Och Bobby är blöt ett gäng länge efter man kommit in med han!

Bjuder på 2 bilder från dagen.. Har redan satt dom på Facebook, Men för läsarna som inte är kompis med mej där kan det ju vara kul :P



 

Vanessa har sussat i närmare 1½ timme nu.. Jag tänkte först städa, men ville inte väcka henne! Så jag sminkade mej och donade på.. Var ut med Bobby igen osv! Hoppas hon vaknar snart eftersom hon ska äta 14.. Blir ett mål skjutet så påverkar ju det tyvärr alla målen under dagen! Ska iaf möta upp Stina vid 16 så ska vi gå ut och äta.. Aja, hade väl inget speciellt på hjärtat.. Skrev mest för att jag var uttråkad kanske ;D 

..

2011-10-19 - 10:57:51
Såja.. städat heela morgonen känns det som! Lite mer ordning i kaoset nu :P Plockat ihop lite i vardagsrummet, hallen och köket! Ska bli så skönt att få komma hem på Söndag och fortsätta så man blir klar nångång!!!

Vaknade första gången vid halv 8.. Låg och vred mej i sängen och var precis på väg att kliva upp eftersom jag trodde klockan var mycket.. Kollade och den visade på 7.30.. Njaee inte rktigt morgon! Låg kvar och lyssnade på Vanessa! Hon sov! Så jag vette tusan vad jag vaknade av.. Aja fick blunda ett tag till iaf :D Nästa gång jag vaknade var väl klockan kring 9.30.. Gick upp och fixade mat till Vanessa och sen har hon sprungit efter mej i gåstolen medan jag har plockat och städat! som sagt; Lite mer ordning i kaoset! Jag blir gaaaalen när det är så här rörigt hemma.. Aja nästa vecka har jag ju tid på mej att få iordning! :)

Imorrn far jag och Vanessa till Stockholm där Johan möter upp oss!.. Ska packa idag! Det är fan det tråkigaste när man ska fara ivg ;P Ska packa färdigt Bobbys saker under dagen också så det är klart när han ska fara till pappa.. Han far nog dit redan idag! Ska ringa till pappa och fråga om han kan komma och hämta han efter han slutar jobbet eller senare... Skönt att slippa rasta Bobby imorn innan vi ska fara.. Johans mamma skulle hämta mej vid 10 tror jag hon sa! Flyget går vid 13 och hon ville hinna äta lunch på flygplasen innn vi far.. Jag ska nog ta med gröt och vatten i en termos så jag kan fixa mat till Vanessa där också.. Drygt att mata på ett trångt flygplan!  

Var förbi pappas jobb igår och scannrade in bildernafrån utlandet.. Bjuder på 3:







Aja, Har lagt ner Vanessa i sängen för ett tag sen och det är tyst därifrån ännu, Så ska kila ut me vovven nu! Tjing!

Måndag...

2011-10-17 - 16:33:51
Jahapp, Så var det en ny vecka igen.. första morgonen jag skulle kliva upp med Vanessa på 2 veckor(!).. Eftersom hon sovit så bra på sistne så trodde jag hon skulle tjorva med mej ;P Hon somnade redan 21(!!) igår oc vaknade när Johan var på väg till jobbet just före 06.. Men då ville inte riktigt jag liv upp.. Gick till hennes säng och svepte om henne i filten, Då somnade hon om :) Så antar hon ville sova vidare hon med ;P Nästa gång jag vaknade av hennes pratande så kikade jag på klockan.. 10.20!! Herregud vad ungen sover :)

Pallrade mej fort upp och fixade mat och ny blöjjis.. Sen vid 12(?) gick jag, Vanssa & Stina på stan.. Först förbi Alla Tiders för en frukost/lunch och sen gick vi på Lindex, KappAhl och Kicks.. På Linex hittade jag en tröja och 3 pr byxor till Vanessa.. Och på KappAhl köpte jag en jacka åt mej själv! Kommer inte ihåg sist jag köpte en jacka :D Haha... Köpte en likadan som Stina så vi kommerse ut som Humle & Dumle om vi har dom samtidgt :P Jag kikade först på en likadan i svar, Men av dom fanns det bara kvar i L och XL.. :( Aja, kul med lite färg på ytterkläderna!

Sen gick vi in på Domus. EM och slutligen Gojjans innan vi drog oss hemåt igen.. Stina for hem vid 16 och då började jag plocka lite i kaoset här hemma! Saker öööööverallt som vanligt.. Nu är det ovanligt rörigt eftersomvi flyttade över allt från Vanessas rum till vårat sovrum när vi höll på å tapetsera! Hade velat få bort det mesta innan vi far på Torsdag.. Men får ju se vad om hinns med!

Fixade lite i Vanessas rum också.. Satte dit hennes lilla soffa och bord! :) Skitsöta.. Var lite fula fläckar på både bordet och soffan, Men det mesta gick bort när jag slipade det lite..

 

Aja, ska vara social med lillan nu.. Tjing!

Söndag..

2011-10-16 - 14:24:47
Och en riktig slappardag!! Klev som sagt upp just efter 10..

Vanessa tog en liten lur vid 11.30 till typ 12.40.. Då la jag mej i soffan och löste lite korsord! Var ganska skönt att gå ligga och koppla av ett tag :) Bobby rullade ihop sej breve mej så han gillade nog det också ^^ Tror aldrig jag löst korsord hemma förut?! Brukar köpa när jag ska ut och resa eller nåt sånt.. Och gjorde det till senaste resan också, Men då hann jag aldrig ta mej tid att lösa dom :) Så nu åkte tidningarna fram...

Slog nyss igång en disk och tvättmaskin.. Behövdes!! Har inte tvättat sen vi kom hem från utlandet så är en hel del kan jag säga!!... Synd den inte hoppar in i maskinen och tvättar sej själv ;P Vanessa springer omkring i gåstolen så jag passade på att sätta mej här en liten sväng.. Hon ska nog få sej en till liten vila snart eftersom hon ser sååå trött ut..

Är 4(!!) tänder på väg ut nu på henne!!! Shiiit, Måste ju göra sviiinont att få alla på samma gång!! Stackars liten... Men hon verkar inte vara störd av dom så kanske inte.. En har redan brytit igenom så man ser de.. Framtanden i överkäken.. sen är det tanden breve den som är på väg ut och samma tänder på andra sidan.. Så snart kommer hon ha massa tänder min lilla sötsak :) Tycker det är konstigt att hon inte fått nå tänder tidigare och nu när det kommer en, Då ska 4 komma på samma gång! Ska försöka knäppa ett kort på lilla tanden hon har, Men hon är inte så förtjust när man gräver i hennes mun :P

Aja, ska mysa på nu ett tag innan hon ska vila igen... Tjing!

Nuså..

2011-10-16 - 11:05:04
Vaknat för typ 30 min sen.. Har get mat och varit ute med Bobby! Sköönt väder ute idag...

Idag får vi färdigtapetserat!!! *wiiiie* Dom satte bara upp fondväggen igår så idag har dom kvar den "lätta" biten.. Ingen mönsterpassning så borde ta fort! Hoppas jag iaf :P Johan ska på match och efter den slutat ska dom sätta igång.. Nu känns det verkligen inte som att jag har tid eller lust att fara bort i veckan ;P Aja, är ju ledig hela veckan efter det också så.. Hinner ju klart i hennes rum snaart iaf :) Inatt ska hon då iaf få sova där inne tror jag! Var liite bökigt att ha henne sovandes i vardagsrummet igår.. Fick sitta och prata med låga toner på kvällen ^^

Har tagit garderoben från hennes rum till vårat sovrum, Så hennes säng fck inte plats där inne nå mer :P Så inatt har hon sovit i sin säng i vardagsrummet! 

de första 4 nätterna vi prövade att bara lägga ner henne i sin säng för kvällen så gick det helt suveränt!! Men nu har hon tjorvat 2 nätter!! Blir gaaalen eftersom jag trodde det gick bra.. Igår på dagen när hon skulle vila somnade hon av sej själv i sängen när jag la ner henne! Men på kvällen låg hon och gapade och skrek!! Aja, vi försöker stenhårt med detta i fortsättningen eftersom det var grymt skönt de nätter de fungerade! Så får vi väl helt enkelt se hur det går...

Känner att jag har lite huvudvärk också... Jobbigt! Hatar att ha det.. Man blir som så slö i hela kroppen!

Igår sprang Vanessa i gåstolen mesta delen av dagen faktiskt.. Nu i all kaos vi har med tapetseringen så har vi saker överallt känns det som! Känns inte säkert att hon ska skutta omkring överallt då! Alla saker från hennes rum står i vardagsrummet + i våratsovrum.. Inge kul om hon skulle råka riva ner nåt på sej eller nå... Men hon verkar trivas bra i den! Springer omkring och kikar på allt :)

Börjar dra ihop sej för vår resa nu... Och ännu inte säkert vart vi ska ha Bobby! Känns lite jobbigt.. Han kan ju vara hos Linda, men känns som att hon har nog med sina egna 3 hundar.. Plus att jag inte vet hur väl domkommer komma överrens inomhus.. Aja, har vi inget annat val så får det bli så! Får väl skicka med våran bur så kan Bobby sova i den iaf.. Och fungerar det inte på dagarna så får hon väl separera dom på nå vis :) Är ju ändå bara 4 dagar det handlar om...

Nu ska jag passa på att käka lite frukost innan Johan drar iväg... Tjing!

Tapetsering..

2011-10-15 - 13:35:37
Yeey! Johan och hans pappa håller på å tapetsera Vanessas rum nu!! :D Äntligen kommer det bli gjort...



Dom började kring 12(?) och har bara fått upp typ 6 våder.. Tapeten var visst inte den lättase att få upp + att det var mönsterpassning.. :P Tur man inte själv kan sånt! Ganska skönt att bara titta på ;D Kommer bli kanonsnyggt tror jag! Har längtat som en took på att få det bortgjort... Och är glad att jag ändrade tapet från den jag först ville ha Den ar som lite mer "baby"! Den här kommer hon kunna ha fleera år :)

Har blivit sååå hostig! Typikt.. Precis när Vanessa slutar med sin hosta, Då börjar min.. :( Aja, hoppas det är nåt snabbt övergående! Skönt iaf att jag hann jobba hela veckan innan den började.. Kände mej lite krasslig igår men det gick bra att jobba ändå!

Aja, ska väl gå och vara lite social nu.. Trevlig helg på er!

Nyttigt...

2011-10-13 - 23:26:49
Jag tror ändå det är ganska bra att börja småjobba litegrann innan det är dags att sätta barnet på dagis! Nu efter att ha jobbat 1 vecka så saknar jag att vara med Vanessa hela dagarna! Saknar hennes glada morgonhumör, Busandet, Matandet, Rumpskuttandet... Saknar allt med henne känns det som.. Och det kan väl vara nyttigt? Att faktiskt hinna sakna den lilla personen litegrann emellanåt?!.. Då uppskattar man tiden man är hemma mycket mer!

För nog har jag känt mej "less" många dagar på att alltid göra samma sak på typ samma tider.. Kliva upp, byta blöja, mata, busa, söva, mata, byta blöja... osv... Allt går ju som på rutin! Så jag tycker det har varit skönt att jobba den här veckan för att få göra lite annat på dagarna! Saknar såklart Vanessa när jag är borta, men hon far ju inte iväg nånstans.. Vet ju att jag får vara med henne direkt jag kommer hem :) + att det är skönt att veta att jag jobbar 1 vecka och sen är ledig 2 :)

Är nog nyttigt för Johan och Vanessa att få lite tid ensam med varann också tror jag! Är jag hemma så blir det oftast (läs alltid ;P) jag som fixar med allt från blöjor till sövningar.. Är Johan hemma själv med henne så måste ju han vara mer "ansvarsfull" på nåt vis.. Komma ihåg mattider, blöjbyten osv osv.. Plus att Vanessa kanske slutar vara såå mammig om hon spenderar mer tid med sin pappa! :)

Som sagt, har varit roligt att jobba den här veckan.. Men nu ser jag fram emot mina 2 lediga veckor :) Bara myysa på morgonen och slippa stressa iväg! Kommer bli underbart

Aja, nog svammlat.. Bara nåt jag funderade på så här på kvällskvisten...



Palt..

2011-10-13 - 22:18:53
Klev upp halv 10 idag.. Började jobbet först 11 :) Skönt me sovmorgon.. Klev upp, klädde på mej,borstade tänderna och sminkade mej! Sen drog jag på mej et linne och jacka och gic ut me Bobby! När jag kom in så klädde jag om till lite varare kläder och sen drog jag på jobbet.. När jag kom dit kom jag på att jag glömt ta på mej en tröja?! Haha lite tankspridd på morgonen :) Kändes inte roligt att stå i kassan och jobba i ett linne så jag kikade på lagret och hittade en tröja som passade! Köpte den och började sen jobba...

Slutade 17 och då for jag till mamma för paltmiddag! Och det var supergott som vanligt.. Kusin Ia var också där ochdet var trevligt att ses då det var väldigt länge sen sist.. Hon var så snygg och fräsch fast hon är i vecka 35.. En liiten kula var allt som synte fast hon gått upp 11 kilo :P Aja, hon var ju så smal innan så.. Välbehövliga kilon ;P När vi var där såg jag att det skymtar en tand.. Så snart har jag ingen tandlös bebis nå mer :P

Satt där till typ 20 sen knatade jag och pigan hem.. Hon var sååå trött eftersom hon inte vilat vi 18 som hon alltid brukar göra.. Innan vi var vid profoto sov hon så sött! :) Kom hem och bar in en sovande Vanessa! Klädde av alla ytterkläder på henne och la henne i våra säng.. När klockan närmade sej 22 väckte jag henne för klädombyte (pyjamas) och välling! Sen la jag ner henne igen och nu sover hon :)

Vad ska jag göra nu då? Absolut ingenting på TV som vanligt..

Imorrn jobbar jag 9-15.. Efter det blir det fikadejt med Vicky! Ska bli trevligt eftersom det är ett tag sen vi träffades.. Har försökt planera in det svinlänge, men det blir som aldrig av! :( Så eftersom vi slutar samtidigt imorrn så tar vi det då! :) Eller hon slutade 15.10.. Skuum tid ;P

Aja, ska kika vidare ett tag nu.. Tjing

Sådär!

2011-10-12 - 22:05:27
Gav välling till Vanessa för en stund sen och la sedan ner henne i sängen! Hörs inga ljud än så länge iaf.. Herregud, det var ju lätt att vänja av med vyssandet ;P Jag trodde ju som sagt att vi skulle få tjorva en massor iaf en natt men.. antagligen gillar hon att somna själv bättre!

Jag ska lå igång 90210 strax! Tänkte ika den tidigare men vart inte av då Vanessa var på sitt busigaste humör.. Hörde typ inget av vad dom sa på tv:n... Sen blir det att ge Bobbsan mat och gå ut me han.. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Onsdag

2011-10-12 - 20:38:37
Herregud vad dagarna rullar på :) Redan Onsdag... Jisses!

Jobbat idag igen.. Den här dagenvar faktiskt rätt seeeeeg.. Mellan 16-18 kändes det nästan som att tiden stod stilla!! Saknade Vanessa ett gäääng mycket kanske därför! Hojja, tänk så hade man kunnat vara mammaledig tills hon är ia typ hmm.. 4? ;P Haha, nädå är rätt skönt att komma ut och jobba.. den här dagen var det såå många timmar så säkert därför den kändes ovanligt lång! Imorrn jobbar jag 11-17, efter det ska jag til mamma på middag! Kusinen Anna-Maria kommer upp på morgonen så vi ska alla samlas hos mamma för middag :) Ska bli kul att se henne då ett var ett braaa tag sen sist.. Tror inte ens ho träffat Vanessa, Så är ju någa månader sen!

Aja ska försöka slå igång senaste 90210.. Få se om det går attkika fast Vanessa är vaken och tjoar på :P tjing

Yes!

2011-10-12 - 00:17:35
gick lika lätt idag med "sövningen"!!!! Helt otroligt... Gav henne välling och sen la jag ner henne i sängen.. grinade lite i typ 10 sekunder och sen somnade hon.. Fy tusan vad sköööönt :D

Jag och Johan sitter och kikarpå Cable Guy så ska fortsätta med det...  

Glada..

2011-10-11 - 19:58:55
Nästa vecka ska vi fara till Stockholm för att kika på "Glada Huddik" (eller hur det stavas)... Måste bara fixa med hundvakt!! Linda var snäll och sa att om vi inte hittar nån annan så tar hon Bobby.. Men hon har ju redan 3 hundar så känns som att hon redan har nog :D Sen vet jag inte hur det kommer gå.. Bobby och Sisu blir lite väl moppsiga mot varann ibland så, kanske blir värre inomhus?! Korim har han aldrig träffat och Ari och han vrkar inte bry sej vidare mycket i varann :D börjat småbusa nångång men direkt Bobby börjar låta som han gör så blir det inget mer :P

frågade först (syster) Stina, men dom ska på Aitikfesten på Lördagen :/ Mamma skulle vara bortrest.. Min "ordinarie hundvakt" Stina håller på å flytta + att hennes sambo reagerade på Bobby nu sist dom hade han, Så orkar inte ens fråga dom, då dom säkert har alldeles för fullt upp redan :)

Så länge Bobby kommer överrens med Lindas jyckar hade det kännt bra att lämna dit han.. Men är väl det man aldrig vet med hanhundar som alla ska låssas vara ledare! :D

Aja ska plocka upp min pyyra nu! Tjings...

Nån som känner sej manad att vara hundvakt?! Bara hojta till isåfall ;P Min vovve älskar allt och alla!

..

2011-10-11 - 18:36:54
Förra inlägget vart visst avslutat mitt i :P Så det kan gå! Hade skrivit lite mer under men det ville tydligen inte komma med..

Kom hem för ett tag sen.. Har varit hos mamma och ätit korvstroganoff och ris! Såå smaskigt. :) Som vi trodde så somnade Vanessa i bilen och fortsatte sova när vi kom in.. Tog av henne mössan och drog pp jacka, Resten fik sitta kvar.. Hon behöver sova ett tag nu så vill inte riskera att väcka henne :P



Hoppas hon sover ett tag nu så vi slipper ha en till vila innan läggdags! Ska bli roligt att se om det går lika lätt att få henne att somna själv i egen säng inatt igen.. Håller tummarna för det! Var underbart skönt att slippa vaggandet igårkväll...

Var sviiintrött innnan vi for till mamma.. När klockan var runt 15.30 orkade jag knappt hålla ögonen öppna, Så jag gick och la mej i sängen ett tag! Ställde väckaren på 16.10.. Tror inte jag hann somna innan den ringde och som vanligt så är man tröttare innan man gick och la sej! Att man aldrig lär sej :P Aja, skulle ju iväg så det var ju bara att hoppa i kläderna och sen fara.. 

Imorrn börjar jag först 10 igen så då får jag ju lite sovmorgon iaf :) Nåja, ska väl försöka göra lite nytta medan den lilla ännu sover... Tjing