Braa dag

Har haft en utmärkt dag idag :) Den enda som har saknats enligt mej är Stina ;P

Började dagen med matning av bebis och sen promenad med hundarna.. Kom därefter in och fixade frukost! Vanessa satt och kikade i sin stol.. Hon ser så söt ut i den, Når knappt över bordet :P





Mötte sen upp Nina och Lina utanför Nina.. Vi prommade till Cafe Oscar och där mötte vi upp Sara! Fikade och surrade ett tag och sen gick vi på stan ett tag! Gick efter det till Nina och satt där och surrade.. Trevligt :) Fick fina foton på våra ungar.. Och jag måste ju säga att våra barn är underbart vackra! <3 :)





Fick några söta när Melker och Vanessa håller hand ^^



Mötte sen upp Linda på KappAhl.. vi gick på MD:s och åt varsin nachotallrik och sen gick vi till mamma.. Mamma skulle vara barnvakt medan Linda var på bio.. Knäppte ett kort på mamma med Maja och Vanessa på varsitt ben :)



Efter ett tag gick vi ut och promenerade.. Mommo kom också me :) Gick till mej och hämtade mina vovvar och sen prommade vi runt ett tag.. Mötte upp Linda utanför bion och sen gick vi tillsammans hem.. Har bara suttit och slöat sen jag kom hem typ..

Nä, Nu är det matdags för lillan så bäst att kila... Tjings!

Kommentarer
Postat av: Stina

Va roligt att höra, hade hellre varit med dig men tyvärr måste man ju fara på jobbet oxå! Men bara 6 jobbdagar kvar :) Roligt med alla kort!

2011-05-10 @ 06:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback