Hej igen...

Tjosan... fick lite tid över eftersom Vanessa ännu sover efter vi kommit in från promenaden! Att barn mår bra över frisk luft! :) Somnar direkt man sätter ner henne i vagnen typ..

Fick ett samtal av Jimmy.. Han, Johanna & deras son Kevin skulle på marknaden och frågade om vi skulle fara me dom.. Det ville vi ju såklart :) Johan som ännu låg och sov var ovanligt snabb upp från sängen :P Gick på marknaden och gick även förbi Johans mammas jobb! Dom har fått nya lokaler och det var såå fräscht och fint där.. fick ett gulligt kort på Vanessa där..



Tog även ett kort på Kevin och Vanessa... Vanessa vart sur direkt jag skulle fota men gulligt kort ändå ^^



Köpte 2 såå söta tröjor till Vanessa från marknaden.. Tror Johan vart lite småsur att jag bara köpte "mamma-tröjor" :P



Efter vi varit och hälsat på hos svärmor så gick vi hemåt.. Gick in och matade Vanessa och lät henne ligga ett tag och smälta maten :) Lät henne ligga lite på mage också.. Nu har hon börjat tycka om det verkar det som :)




Ser liite besvärad ut på översta kortet men var för att jag drog ut hennes hand från munnen precis :P Hon suger så mycket på händerna så hon blir helt kall... Ibland när man tar i hennes händer känns dom som isbitar! När hon hade fått ligga ett tag så packade vi ner henne i vagnen igen och gick ut på långpromenad med hundarna.. Såååå himla skönt väder idag! Och vi har hittat en jättebra väg att gå så hundarna kan springa lösa och härja..







Såja, det var min dag hittills i bilder, film och ord :) Tänk så hade man alltid haft så här duktiga inlägg ^^ tror jag aldrig man hade orkat varje dag men.. Ibland kan man ju låssas vara engagerad :D

Kommentarer
Postat av: Stina

Jätteroligt inlägg me alla bilder och film =)

2011-03-19 @ 17:27:52
URL: http://annastina.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

Söt närbild på Vanessa =)

2011-03-19 @ 19:05:27
URL: http://www.nogg.se/alexandralantto
Postat av: Linda L

Jätte fina bilder på hundarna,och dem där t-shirtarna är ju fina sånna har Tindra med haft..Fina bilder på lilla sessan med..

2011-03-19 @ 20:29:25
Postat av: Anonym

vad hon ser ut att gilla kevin, haha! men vad liten han ser ut på bilden? :)

2011-03-19 @ 23:20:31
URL: http://ninniii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback