Borta bra...

Men hemma bäst!! Kändes faktiskt sköönt att komma hem igår fast vi inte varit borta vidare länge...

For till Norge på fredagen.. där har vi solat, badat, shoppat, fiskat, ätit gott och bara varit.. Underbart skönt :) Kom hem igår vid 00 tiden! Tänkte fara förbi Stina och överraska henne med en liten Vanessa i kikhålet så vi for dit å plingade på.. Dom var inte ens hemma :P Hehe.. aja for förbi till mamma där Stina också var! Gav Vanessa mat och sen for vi hem.. Kikade lite TV och gick och la oss seeent.. Tror vi kom i säng vid 4 tiden...

Nu har Vanessa haft sin första förkylning.. Näsan har runnit och feber hade hon också en dag! Staackars liten.. Kan inte vara lätt att ha snor i hela näsan och inte förstå hur man blir av med det.. Synd dom inte kan "fräs" från när dom är små :P Hade underlättat andningen grymt mycket! Aja, det gick bra fast hon var sjuk.. Lika go och glad ändå min lilla pyra :)

Har fotat en hel del i Norge.. Bilder kommer väl när jag orkar föra över dom från kameran :P Tänkte bara uppdatera och säga att jag är hemma nu!

Vi åker nog på en liten "minisemester" näst nästa vecka också.. Sen blir det en resa till Västerås också... Skööönt när vi är ledig så länge med varann, Då hinner man ju göra så mycket roligt utan att behöva planera sönder allt! Visst, jag gillar att planera liite mer än vad Johan gör... Men är ju för det första lättare att packa om man vet exakt vart man ska vara, hur länge man blir borta osv.. Är ju som en konst nu när man har en till liten att packa för.. Inte direkt en 5 minuters packning nå mer inte!! Men måste säga att det är lättare än jag trodde att resa med småbarn..

När vi for till Norge var Vanessa glad eller sov heela resan.. På hemvägen var hon suuris på slutet men tror det var för att det närmade sej kvällsmålet och sovning!! När vi kom hem satt hon vaken ett tag och sen när jag sövde henne så tog det typ 5 minuter så var hon helt utslagen :) Vaknade sen en sväng vid 8, då tog jag henne till våran säng och sen vaknade hon vid halv 12.. Sköönt! Tror det är fler än jag och Johan som saknat våran egen säng :P

Aja, ska fixa lite nu.. Ska till mamma å köka vid 15 tiden! Tjings...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback