Dagen..

Hunnit med mycket idag känns det som, Fast vi tog en låång sovmorgon :P vaknade första gången av väckaren klockan 8, ringde då till VC och bokade tid.. Fick en tid 13.30! Somnade om och vaknade 10.20 av att mamma ringde..

Klev upp och gick direkt ut med Bobby! När vi kom in hann jag byta kläder och borsta tänderna innan Vanessa vaknade :) fixade frukost till henne och sen for vi iväg med mamma på stan..

Först vart det expo, sen fika på Oscar.. Sen for jag till läkaren.. Fick till svar att jag mest troligt har njursten!! Ska få tid till röntgen i Januari! Får jag ont innan ska jag fara in på akuten så röntgar dom då.. Sen beroende på provsvaren så får jag väl nån behandling.. Mamma kom och plockade upp mej och då hade Vanessa slocknat i bilen :)

For och handlade på Coop och Vabessa sov så gott heela tiden.. Skönt att kunna plocka ifred :) när vi var på väg ut till bilen märker jag att en av blöjpaketen har åkt av nånstans i butiken! *suck* Vände in igen och gick och hämtade det.. Tur jag upptäckte det :) inte direkt gratis med blöjor och det går ju några om dagen!!

Sen for vi hem till mamma! Slog in lite julklappar, åt middag osv.. For hem med Johan vid 17.30 typ.. Kom hem och gick direkt ut med Bobby! Sen började jag städa på toaletten.. Började med att jag skulle sätta in toarullarna nånstans och slutade med att jag rensade bort allt från våran stora fula vita hylla därinne! Så ikväll åker det i soporna :)

Nattade Vanessa för ett tag sen och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt.. Ska ha playdate här imorrn på morgonen och sen ska vi ut och luncha medan barnen sover i vagnarna.. Bra plan! :) Ska bli skojj.. Förstår inte varför vi inte styr ihop sånt oftare för det är ju kul både för oss och barnen! :)

Måste förbi jobbet imorrn när jag är på stan och köpa mina saker jag lagt undan.. Det är en hel del! 1 julklapp och resten är kläder till mej! Har inte köpt många klädesplagg till mej sen jag fick Vanessa så kändes på tiden att göra det! Kan ju vara kul när jag ska börja jobba att ha nåt att ha på mej ;P

Aja, ska kika lite tv nu.. Hejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback