Faan!

2011-12-28 - 20:52:12

Fan va less jag blir!!!!! Mitt öga har varit bra i ungefär 1 vecka.. Men nu har det börjat tjorva igen! *suck* Googlar man på "Blefarit" som det heter, så står det att det kan vara svårt att bli av med och att det oftast kommer tillbaka.. Men detta är ju löjligt! Undrar om jag alltid kommer ha det nu framöver?!?!??

Blir det inte bättre på nån dag så ringer jag fan läkaren och ber att få utskrivet nån antibiotika eller nåt som hjälper.. För jag har inte tänkt gå med det här ögat helt rött och torrt i 3 månader till! Inge kul nu när jag ska börja jobba igen heller.. Då vill man ju kunna sminka sej och se fräsch ut!

Snart kommer Johan och Stina hem :) Stina for hem till sej efter vi var hos mamma, men hon ville komma tillbaks! Så Johan plockar upp henne på hemvägen när han slutar jobbet..

Blir väl att kika nån film eller nåt.. Kanske poppa lite popcorn? Mm, va gott :)

Hade verkligen behövt storstäda nån dag nu innan jag börjar jobba.. Kanske tar det på fredag eller nåt! Gör det värsta på dagen och lite mer "finlir" på kvällen när Vanessa har somnat! Går inte att ex dammtorka när hon är vaken.. Då ska hon antingen ner i hinken eller upp i famnen :P

Börjar få lite ångest.. Börjar jobba snart juh!! På måndag sparkar det igång! Känns skönt på ett sätt, men samtidigt känns det hemskt.. Kommer jag missa Vanessas första steg? Kommer hon börja prata när jag är på jobbet? Osv.. Aja, det ska nog gå bra.. Går tänka på annat på jobbet så hår det nog!

Nä, ska mysa lite med Bobby nu innan dom kommer hem! Tjing


Tjo!

2011-12-28 - 00:58:59

Fick en kaffepress i julklapp.. Men jag vet inte alls hur jag använder den!! :D Haha, men sånt är inte lätt för en som inte själv dricker kaffe...

Vad för kaffe använder jag? Brygg/Kok?.. Hur mycket vatten? Hur mycket kaffe? Tar jag bort hela "pressen" och häller kaffe och sen vatten? Det enda jag sett när nån gör är att pressa ner pressen :P

Och hur många koppar blir en hel? Finns ju som inga mått alls på den...


Luleå!

2011-12-27 - 01:15:27

Blir ett snabbt inlägg idag...

Vaknat 20 över 10!! Nästan liite för sent.. Aja, ska verkligen inte klaga att Vanessa sover mycket, hellre det än att ha ett barn som inte sover bra på nätterna!! Tycker synd om er som inte får sova ordentligt, fattar helt ärligt inte hur ni orkar fungera på dagarna utan en bra natts sömn.. Så all cred till er! :)

For iväg på stan vid 12 tiden.. Lunchade på Oscar och strosade sen runt i butikerna! Asdålig rea överallt! Hittade ingenting.. Trist! Gick hemåt vid 13.30 eftersom Vanessa skulle äta 14.. Kom hem och fixade mat till henne och sen busade vi på.. Hon vilade mellan typ 15-17.30.. Då ville jag och Stina fara till mamma och äta så då väckte vi henne :) tog med Bobby också, får så dåligt samvete om han behöver vara ensam mycket...

Åt rester från julbordet och satt sen och var sociala.. Gick hemåt vid 19.30.. Kom hem och busade ett tag, sen var det dags för kvälls-vällingen och nattning för lilla damen..

Sen har både jag och Stina duschat och sen kikade vi film! Åt morötter och dip till, var såå gott! :)

Blir en tripp till Luleå imorrn! Helst hade jag lämnat Vanessa hemma eftersom jag inte vet hur lättroad hon kommer vara i bilen eller där på stan en hel dag.. Men kunde inte fixa barnvakt så då får hon följa! Tror inte det kommer vara nåt problem att ha med henne men.. Hade faktiskt varit ganska skönt att få strosa runt och kolla på vad man vill utan att ha henne att fokusera på hela tiden :) Aja, Det blir nog bra! Har med majskrokar :P

Ska kika lite tv nu och sen gå och sova.. Sätter med en bild på Vanessa från bär vi var inne på Lindex! Förut drog hon direkt av allt jag satte på hennes huvud, men idag fick ett diadem sitta kvar länge nog för ett foto :) Min sötsak! <3


Juldagen..

2011-12-26 - 00:13:07

Dagen har gått foort! Nästan för fort :) Aja, hellre sån dagar än såna där seega dagar då allt går i slowmotion!

Donade på här hemma som vanligt på morgonen.. Gick upp med Vanessa, var ut me Bobby osv! Johan for på match vid 12 så jag och Vanessa vart ensamma.. Hon vilade ett tag mellan typ. 11.30-12.50.. Sen fick hon lunch och sen gick vi till mamma! Min kusin Anna-Maria är här och hälsar på.. Hon, hennes kille och deras underbart söta lilla dotter! 2 veckor gammal :) dom kom idag kring 13 tiden och far hem på Torsdag!

Vanessa har varit missnöjd mest hela dagen känns det som!! Vette tusan varför.. Hon som alltid brukar vara nöjd och glad.. Blir ett stressmoment när man inte vet vad som är galet! Försökte få henne att vila ett tag men det ville hon minsann inte!! Böt blöja, gav mat och försökte igen men lyckades inte! Hon fick sitta med oss i bordet medans vi åt middag och då höll hon sej nöjd ett tag iaf.. Tog fram en "efterrätts-burk", så vart lite "- en tugga till henne, en tugga mat till mej" tills jag ätit klart! Aja, det får man väl ta ibland :) efter det prövade jag lägga henne igen och då somnade hon!! Sköönt..

Satt och var social och vips så var klockan 19.. Gick och väckte Vanessa och strax därpå började jag, Vanessa & Stina gå hem till oss! Busade ett litet tag, gav välling till Vanessa och sen somnade hon! Vi har kikat film.. Blir väl sängen på ett tag skulle jag tro!

Öppnar allt på stan 12 imorrn va? För antar alla affärer börjar rean imorrn?...

Gonatt på er!


Julafton!

2011-12-25 - 01:12:21

Ligger i sängen och ska sova.. Tänkte bara plita ner lite här först om dagen!

Vaknade just efter 9 av Vanessa.. Klev upp, böt blöja, gav frukost! Sen gick jag ut med Bobby.. Stina sov här igår så hon var inne med Vanessa :) Kom in och väckte Johan.. Sen gick jag och Stina på stan.. Köpte pappas julklapp och gick sen förbi mitt jobb för att slå in den.. Fick en supersnygg kartong :) tror pappa fick ett av dom finaste paketen!

Kom hem men vände lika snabbt och for med mommos kille till pappa! Var där ett tag och fikade å så.. Sen for vi hem och gjorde oss iordning! Första gången på över 3 månader jag haft smink!! Måste jag säga att det kändes underbart?!? Så trist när man är van att sminka sej varje dag att inte kunna göra det.. Ögat har kännt bra ett tag nu så jag ville testa :) och har gått bra, liite irriterad på ögonlocket, men tror jag klarar mej från att få tillbaks infektionen! Hoppas jag iaf.. Hette "Blefarit" det jag hade förresten!..

Vid 14.30 for vi till mamma.. Åt mat, surrade, hade tomten på besök, öppnade klappar och det vanliga :) satt där till typ 18.20 då for vi till Johans föräldrar! Öppnade lite klappar, surrade och sen for vi hem! Liiite för sent så Vanessa somnade i bilen! Hon brukar ju alltid vara i säng senast 20.15 och vi kom hem ganska exakt 21! Aja, gick bra.. Böt till pyjamas och gav sen välling.. Sen la Stina henne i sängen och hon somnade ganska direkt :) fast hon bara har vilat typ 1 timme idag så har hon varit på såå bra humör! Sköönt! :)

Sen har jag och Stina kikat film.. Började se 2 olika filmer men stängde av dom eftersom dom verkade vara såå tråkiga! Slog igång "Honey" istället.. Den vet man ju är bra iaf :P

Aja, ska väl sova nu så man orkar med morgondagen också! Ska till mamma på middag plus att vi ska få sniffa bebis :) Våran kusin från Stockolm kommer hit imorrn med sin kille och nyfödda bebis! Spännande :) lite jobbigt att killen bara pratar engelska dock.. Inte direkt igår man pratade det med nån! Aja, man behöver ju inte surra massa engelska bara för att han inte kan svenska..jag kan ju tycka att ska man bo i Sverige
Så måste man lära sej språket också ;P

Aja, Natti natt!


Torsdag..

2011-12-22 - 22:51:30

Bara 2 dagar kvar till julafton! Shiiit.. Har köpt väldigt lite julklappar i år så har väl inte varit direkt ansträngande men.. Har köpt till mamma och till Jesper! Och till Vanessa såklart :)

Var på BVC idag.. Gick superbra och Vanessa var på stråålande humör! Var Tillåmed glad när vi mätte huvudet, henne och tog vikten.. Huvudmätningen brukar hon verkligen avsky, kanske för att vi gjort det så mycket.. Läkaren var superbra och passade verkligen som barnläkare, hon trivdes antagligen med han :) Skrattade och "pratade" med han hela tiden! Sötungen.. Allt var kul ända till sprutorna! Herregud va ledsen hon blev.. Gick över väldigt fort så det var skönt! Sen var hon lika skrattig och bubblig som innan :)

Sen gick vi på stan och strosade.. Apoteket, Lindex, kappahl och Kicks.. Hittade småsaker men inget märkvärdigt :) sen har vi bara suttit hemma typ.. Ätit surdegspizza från nya stället vart " tre kronor" var förut breve systemet.. Riktigt god mat!!

Busat med bebis, och sen har jag och Johan kikat en film på 6:an.. Jag kikar den ännu men Johan gav upp för typ 1 timme sen och gick och la sej :) Jag ska se den och sen ska jag kila ut me Bobby och sen blir det nog sängen..

Imorrn kommer Stina hit.. Ska bli kul! Känns som att vi knappt träffat varann i veckan :) ska till Johans föräldrar på kvällen på "uppesittarkväll"..

Aja, nu började filmen igen.. Tjing!


50..

2011-12-22 - 00:08:24

Runt 50 besökare dagligen och ingen som kommenterar.. Alltid lika kul ;P

Dagen har varit superbra! Vaknade 9, gick ut med Bobby.. Sen fixade jag mej iordning i lagom tid tills Vanessa vaknade vid 9.40.. Fixade frukost till henne och satte på kläder! Just efter 10 kom Sara och Melvin.. Efter en liten stund kom Lina och Melker! Satt här och barnen busade och vi surrade.. Vid 12 snåret gick vi till Oscar för en lunch! Blev en varm macka.. Så länge sen jag åt det och det var lika gott som vanligt! :) strosade sen runt på stan lite, var in på Lindex och köpte ut min undanhängning! Var några hundra kronor fattigare, men fick mycket för pengarna :) sen gick jag hem..

Vid 16 for jag, Vanessa, mamma & Stina till min farbror och hans familj.. Fikade och pratade.. Sen fick vi se en film som var inspelad på julafton -94.. Man har ändrats ganska mycket sen dess vill jag påstå :P

Hämtade med oss mat från MD:s på hemvägen.. Stina kom med till oss :) har väl inte gjort så mycket.. Lekt med Vanessa, gett henne ett bad, kvällsmat och sen var det Gonatt för henne ganska exakt 20.. Vi har kikat på film.. Den var väl inte direkt superbra, men den gick väl och se. Hette nåt med "her secret" eller nåt sånt..

Var ute med Bobby på kvällsprommen för ett litet tag sen.. Skulle ge han ett bad när i vi kom in men insåg att set var för sent.. Han får alltid världens damp när han är blöt och spriiinger omkring överallt och blir överdrivet busig! Känns inte som att detta är en bra tidpunkt gör det ;P

Aja, ska vara social med Stina nu! Tjing...


Dagen..

2011-12-20 - 20:31:24

Hunnit med mycket idag känns det som, Fast vi tog en låång sovmorgon :P vaknade första gången av väckaren klockan 8, ringde då till VC och bokade tid.. Fick en tid 13.30! Somnade om och vaknade 10.20 av att mamma ringde..

Klev upp och gick direkt ut med Bobby! När vi kom in hann jag byta kläder och borsta tänderna innan Vanessa vaknade :) fixade frukost till henne och sen for vi iväg med mamma på stan..

Först vart det expo, sen fika på Oscar.. Sen for jag till läkaren.. Fick till svar att jag mest troligt har njursten!! Ska få tid till röntgen i Januari! Får jag ont innan ska jag fara in på akuten så röntgar dom då.. Sen beroende på provsvaren så får jag väl nån behandling.. Mamma kom och plockade upp mej och då hade Vanessa slocknat i bilen :)

For och handlade på Coop och Vabessa sov så gott heela tiden.. Skönt att kunna plocka ifred :) när vi var på väg ut till bilen märker jag att en av blöjpaketen har åkt av nånstans i butiken! *suck* Vände in igen och gick och hämtade det.. Tur jag upptäckte det :) inte direkt gratis med blöjor och det går ju några om dagen!!

Sen for vi hem till mamma! Slog in lite julklappar, åt middag osv.. For hem med Johan vid 17.30 typ.. Kom hem och gick direkt ut med Bobby! Sen började jag städa på toaletten.. Började med att jag skulle sätta in toarullarna nånstans och slutade med att jag rensade bort allt från våran stora fula vita hylla därinne! Så ikväll åker det i soporna :)

Nattade Vanessa för ett tag sen och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt.. Ska ha playdate här imorrn på morgonen och sen ska vi ut och luncha medan barnen sover i vagnarna.. Bra plan! :) Ska bli skojj.. Förstår inte varför vi inte styr ihop sånt oftare för det är ju kul både för oss och barnen! :)

Måste förbi jobbet imorrn när jag är på stan och köpa mina saker jag lagt undan.. Det är en hel del! 1 julklapp och resten är kläder till mej! Har inte köpt många klädesplagg till mej sen jag fick Vanessa så kändes på tiden att göra det! Kan ju vara kul när jag ska börja jobba att ha nåt att ha på mej ;P

Aja, ska kika lite tv nu.. Hejs!


Trötter..

2011-12-19 - 07:57:17

Gick och la oss efter 3 igår.. Så var aningens trött när Vanessa vaknade 7!! Trodde hon bara ville ha tutten, men av lukten i rummet förstod jag att det var ny blöja hon ville ha :P Kuul att starta dagen med en trött unge som har bajsat igenom.. Många tårar innan jag var klar! Aja, till slut vart vi klar och Vanessa blev nöjd igen..

Tänkte det var lika att fe frukost eftersom hon inte verkade trött nä mer.. Fixade gröten och den slukade hon! Den pekade hon mot skåpet vart vi brukar ha majskrokar.. Men dom är sluut! Då fick hon lite yoghurt och det verkade duga :)

Ska avsluta nu!


Jobbvecka..

2011-12-18 - 18:23:35

Har jobbat hela veckan.. Supertrist när nån dummer kommit på att hela gallerian ska ha öppet till 19!! Slutat 19.15 två dagar.. Då var det bara snabba mej hem så jag hann vara med Vanessa innan hon ska sova! Ger alltid välling 20 och sen blir det direkt sängen efter det.. Vet inte hur jag ska palla börja jobba "på riktigt" om 2 veckor?!??

Kommer längta hem så fruktansvärt varje dag.. Men man kanske vänjer sej? Nu har jag ju vetat att jag jobbar 1 vecka och sen får jag vara hemma 2 veckor.. Nåja, det blir nog bra! Ska bli kul att se om Johan blir en lika bra "hemmapappa" som jag har varit som "hemmamamma".. ;P jag kommer då förvänta mej att han ska städa, diska å sånt eftersom jag fixat allt sånt nu när jag har varit ledig :) Tror ju inte riktigt det kommer vara så men.. Man kan ju iaf hoppas ;)

Varit på stan med Stina idag.. Lunch på Alla Tiders och sen gick vi in till stan och shoppade... Sen gick vi hem till mej! Hade Madde och Olivia på besök och sen fick Vanessa äta middag och sen fick hon ta sej en liten vila.. Vart rätt sent egentligen men hon hade bara vilat typ 40 min på dagen så denna vilan behövdes :)

Vaknade imorse vid 5.30 av att jag hade sååååå ont på höger sida på ryggen.. Samma sida och nästan samma smärta som när jag hade en urinvägsinfektion som hade klättrat upp till njuren! Gjorde inte riktigt lika ont som sist, men nog ont för att jag inte kunde somna om.. Låg vaken till typ 8(?) och sen har jag visst lyckats somna om... Ska ringa vårdcentralen imorrn och få en tid!

Aja, ska kika lite tv nu tills Vanessa vaknar.. Sen ska jag vara med henne tills hon ska sova, Då tänkte jag färga håret! Ser för taskig ut nu..


Borde ha..

2011-12-17 - 08:59:06

Borde ha tagit nyckeln till jobbet igår.. Står ute i kylan och väntar på arbetskompisen! :) Aja, inte alls kallt idag så...

Ska fara till mamma efter jobbet.. Funderar om jag kanske måste hem en sväng före och gå ut med Bobby? Han brukar vara orastad när han är hemma med Johan ;P Nåja får se hur jag löser det.. Kändes drygt att fara hem bara för att gå ut med han.. Kanske Johan orkar gå ut med han när han kommer hem från matchen..


Fredag...

2011-12-16 - 22:57:42

Klev upp 10 idag.. Fixade mat till Vanessa och sen fixade jag mej iordning! Gick sen ut me Bobbsan på morgonprommisen medan Stina var inne med Vanessa.. Vi började gå till Nyfiket vid 11.30 för lunchdejt med Lina, Nina & Therese.. Fikade och sen var det bara för mej att dra mej till jobbet!!

Jobbade 13-19.15... Dagen har gått rätt fort faktiskt! Längtade att få komma hem men dagen lyckades ändå rulla på ganska fort! :) Kom hem vid 19.30 och då gick jag ut med Bobby en jättesnabbis, sen rusade jag in för att hinna leka lite med Vanessa innan hon skulle sova! Gav välling åt henne just innan 20 och sen fick hon gå och lägga sej! Då satte jag och Johan oss i soffan och kikade filmen på 3:an.. "Vid din sida".. Sååå bra film! Massa tårar från min sida ;P

Ska kika en till film nu och sen blir det kvällsprommis med Bobby och sen ska jag sova! Sista jobbdagen imorrn...


Tjo..

2011-12-14 - 14:53:53
Vanessa vaknade först 11 imorse!! Jag vaknade av mej själv typ kvart i 11 och kikade in i hennes rum.. Fattar inte varför hon sover sååå länge?! Aja, man ska väl inte klaga! - Klev upp och gjorde alla morgonsysslor och sen for vi på Coop och handlade.. Barnmat, välling & gröt! Och korv som vi tänkte äta till middag idag :) Skönt att vara ledig så här en dag mitt i veckan faktiskt! Jobbar 10-17 imorrn och på Fredag jobbar jag 15-19.15... Lördag jobbar jag också.. 9-16.15.. Sen är jag ledig 2 veckor igen :D Härligt.. - Kanske man ska ta en till "öppen lek" hemma hos nån på Fredag? Vad tycker ni andra om den planen? :) Rätt skönt att börja sent så man kan göra lite saker på morgonen... - aja, ska vara social här hemma nu.. Tjing

Tisdag

2011-12-13 - 22:57:25

Ligger i soffan och kikar Twilight... Dagen har susat iväg!

Jobbat 9-14.. Kom sen hem till en febrig liten Vanessa :/ stackars liten.. Gav Alvedon och sen började febern krypa neråt och innan kvällen var den borta! Gav en till Alvedon innan hon skulle lägga sej bara för att vara på "den säkra sidan".. Hoppas den inte kommer tillbaka under natten...

Kikat lite tv och nu kikar vi Twilight.. Med vi menar jag som vanligt jag och Stina :P hon kom hit vid 18...

Ledig imorrn... Vad ska man då hitta på?!


Playdate!

2011-12-13 - 00:17:09

Hej! Morgonen startade 9.30 då väckaren ringde.. Klev upp, klädde på mej och gick sen ut med Bobby! Sen vaknade Vanessa så då fixade jag mat! Stina var här (som vanligt ;P) så vi sällskapade i köket medan Vanessa åt.. Vid 10.30(?) kom Nina, Lina & Sara med alla barnen.. Går magsjuka på Öppen Lek så vi styrde ihop en egen :)

Lekte på och det gick bra och barnen verkade vara nöjda.. Gick åt typ en halv påse majskrokar så ibland var det sura miner :P oftast räcker det med en majskrok för att få en liten på andra tankar och det funkade idag också :) surrade, lekte med barnen och fotade lite.. Borde ju ha tagit lite kort på alla barnen tillsammans men det glömde jag helt bort!! Kanske inte ens hade gått att få med dom på samma kort?! Tror det hade blivit ganska svårt iaf :P

Vid 13(?) tiden gick vi på Oscar och fikade... Sen gick jag och Stina på stan! Hittade lite på Kicks och på Lindex.. Vanessa Fick presentkort i födelsedagspresent och då måste man ju använda dom :)

Började jobbet 15... Jobbade till 19.15 och då gick jag och hämtade Vanessa och gick hem.. När vi kom in var det 15 min kvar till kvällsmaten och nattningen!! Plockade ihop på hennes rum eftersom det såg ut som Kaos! Inte varje dag man har 4 ungar som stökar runt med saker :) Nåja, det tog rätt fort och sen klädde jag Vanessa i pyjamas, matade henne och sen la jag ner henne...

Just efter 20 kom Stina hit.. Vi har ätit popcorn och kikat film! Det vanliga :) Ska strax gå och sova så jag orkar upp imorrn.. Jobbar 9-14.. Skönt skift :)

Gonatt på er!


Tjo!

2011-12-11 - 16:02:28

Dagen har susat fram... Vaknade av väckaren klockan 10! Klev upp, klädde på mej och borstade tänderna.. Då hörde jag hur pigan började tjis från sitt rum :) plockade upp henne och fixade ny blöja och mat.. Sen satte vi oss och lekte med alla nya roliga leksaker! Tusen tack för allt fint hon fick igår! <3

Sen väckte jag Johan så jag kunde kila ut med Bobby! Kom in och donade på... Fixade upp lite bilder från gårdagen på facebook... Busade med Vanessa och sen gick hon och vilade ett tag.. Då kom Stina K och hämtade Bobby för en stunds utelek!..

Sen har Jimmy, Johanna och Kevin varit på besök.. Har fikat och surrat litegrann! Dom for för ett tag sen och nu ligger vi i soffan och slöar.. Stina kommer hit på ett tag, Då ska vi äta middag och sen vet jag inte vad vi ska hitta på..

Ska kika lite tv nu.. Hejs!


1 År..

2011-12-11 - 00:22:36

Idag blev min lilla piga 1 år!!! Tiden har verkligen rullat fram... Haft folk här hela dagen så har haft fullt upp med att fixa kaffe, ordna fram fika, öppnat presenter mm.. Så kul när det kom så mycket folk! Vanessa verkade också nöjd med dagen... Hon höll sej vaken till just efter 18, Då la jag henne för en vila eftersom hon var sååå trötter då hon missat sin vila hon brukar ta på dagen.. Inte hade hon tid att vila när det var folk här :P väckte henne vid 19.30 eftersom jag ville hinna byta blöja och ge mat innan hon skulle sova för natten!

Massa fina presenter fick hon också! Kläder, leksaker & pengar.. Tror vi alla är nöjd över dagen.. Kom lite fler folk än jag tänkt, så var glad att fikat räckte till alla :) Supergoda tårtor och gott fika...

Sara och Elin var sist och fara och då var klockan vid 20.. Gav välling till Vanessa direkt dom hade gått och sen gick hon och la sej.. Somnade rätt fort :) hon var helt sluut lillan.. Mycket folk och liv och rörelse runtikring hela dagen lång gör mycket för en liten :)

Tänkte först sätta bort Bobby i sovrummet eftersom han brukar vara såå hoppig på folk.. Men bestämde mej för att slippa det för att se om han kunde bete sej! Och han skötte sej utmärkt!! Förutom att han inte har suttit eller legat still på typ 7 timmar så ;P lite småjuckade typ 3 ggr men i övrigt har han skött sej superbra! Skönt att veta att han faktiskt kan sluta hoppa på folk :) Fortsättningsvis kommer han alltid få vara med fast det är mycket folk här...

När Vanessa gick och la sej satte jag & Stina oss i soffan och chillade! Det var skönt :) sen gick jag ut me Bobban och nu är det strax dags för bädden...


Hjälp!

2011-12-09 - 02:11:21

Sitter så här mitt i natten och löser korsord och det stör mej att jag inte vet vilka dessa människor är... Nån som vet? :)


stört mej...

2011-12-08 - 23:51:46
En sak som har "stört mej" sen ett tag tillbaka är detta.. Nån som sagt att jag är hemskt för att jag hade skrivit i min blogg att jag inte ville ha en son.. Asså att jag hade skrivit det i min blogg... Har knåpat och letat efter nåt som kan tolkas som det... Och nu hittade det jag antar tror är det den personen läst.. Från min "förlossnings-berättelse!

En BM kom snabbt upp till mej och Johan och visade vår lill*.. Jag frågade vad det blev och fick till svar "En flicka".. Måste jag säga att jag vart superförvånad?! Jag har ju vart inställd på en pojke i typ 7 månader nu åsså kommer det ut en liten flicka :D Aja, Jag har inte direkt heller velat ha en pojke.. Är bara så det har kännts... Oj så fel man kan ha :) Johan har ju hela tiden sagt att det är en flicka varav hans "yes" när han såg vad det blev :)

Läser man det utan att känna mej så kan den tolkas väääldigt fel upptäckte jag nu i efterhand!!! Det jag menade var att jag hade varit inställd på en pojke men att det inte spelade nån roll vad det var.. När dom visade upp flickan så sa jag bara jaha och sköterskan sa "ville du ha en pojke eller".. Så hon måste ju också ha sett att jag såg chockad ut.. Tycker de flesta som "känner på sej" att dom ska få ett visst kön har rätt i slutändan... Bara för att jag hade varit så inställd på att det var en liten kille i magen så vart jag så chockad.. Menade verkligen inte att jag inte alls ville ha en son! Usch, Så fel saker kan bli i text ibland!! Nåja, Nog om det.. fick bara lite extra tid nu på kvällen så jag hade tid att snabbläsa mina egna inlägg igen :P tror alla som kände mej förstod att jag inte menade så iaf!?
--
Dagen har gått rätt fort faktiskt... Klev upp vid halv 10.. donade på tills klockan var typ 11.30 och då gick jag iväg mot stan för lunchdejt.. vi vart jag, Vanessa, Stina, Lina, Melker, Jennie och Lina... satt och surrade och matade barnet.. När jag var på väg hem packade jag ner Vanessa i vagnen och var på väg hem.. Smet förbi jobbet en snabbis och där somnade hon så sött :) Surrade lite där och sen knatade jag hem och hämtade Bobby och gick ut me han!
Sen har jag stääääääädat! Har lite kvar men det tar jag imorrn.. På dagen imorrn ska jag med mamma på Dollarstore.. Handla lite inför kalaset på Lördag :) Sen på eftermiddagen ska jag till mamma och äta smörgåstårta eftersom hon fyller år! :) Senare på kvällen ska jag och Stina baka lite... Aja, Ska kika vidare ett tag nu! Tjing

Tjo!

2011-12-08 - 00:51:20

Full rulle idag.. Vaknade just efter 10.. Donade på med se vanliga sysslorna och la Vanessa vid 11 i sängen med ett stort hopp om att hon skulle vila ett tag! Och det gjorde hon.. Sov typ 1 timme..

Donade på lite hemma tills klockan vart 14.20.. Då gick jag på Vetehatten och beställde tårta tills på Lördag! Blir en "fototårta".. Var inte min plan från början men det blir nog bra! Den jag ville ha från Nyfiket gick på över 500:- och det kändes lite väl mycket för en tårta ;P

När tårtan var beställd och betald gick jag till Profoto för 1års-fotograferingen med Vanessa.. Stina mötte upp oss där för att hjälpa roa Vanessa :) tror bilderna kommer bli kanoners!!!

Efter vi var klara där for vi till Olivia på 1års kalas! Fikade, surrade och lekte och sen gick vi till mamma för att äta middag! Satt där till just efter 19.. Kom hem och började baka! Skulle göra lussekatter.. Fixade ihop degen och sen fick den jäsa! När den jäste fick Vanessa välling och sen gick hon och la sej... Sen bakade vi färdigt kissarna, och dom vart faktiskt roligt goda :) Johan smakade när han kom från jobbet och han gav dom också bra betyg men sa att dom var lite torra.. Aja, kan ju inte lyckas till 100% första gången man gör dom :)

Sen hoppade jag in i duschen och när jag var klar kikade vi senaste 90210..

Nu dags att nanna kudden :) Gonatt


Mardröm?

2011-12-07 - 01:05:00

Vanessa vaknade just innan 00 och gallskrek! Nappen hade hon i munnen och inget lugnade ner henne.. Tog upp henne för att kika blöjan, men den var tom.. Hon grinade ännu men jag såg att hon var jättetrött eftersom hon inte ens öppnade ögonen... Satte mej i soffan med henne mot bröstet! Såå mysigt faktiskt.. Kommer inte ihåg sist hon ville ligga helt stilla och bara mysa i famnen.. Tog rätt fort för henne att lugna ner sej, men lät henne ligga kvar en stund :)

Vid 20 över 00 gick jag tillbaks till hennes rum med henne.. La henne ner och hon la sej direkt på sidan och verkade somna om.. Har inte hört nåt därifrån ännu iaf så antar hon somnade :) skönt! Kommer verkligen inte ihåg sist hon vaknade och skrek(!) på natten... Antar det var en mardröm för inget annat verkade då fel..

Tänk, om bara några dagar fyller hon 1 år!!! Herregud, vart tar tiden vägen?! Snart är hon ju 15 och börjar ränna ute ;P hoppas tiden dit inte går lika fort :D

Ska Storstäda nån dag så vi har det tipptopp på lördag när vi har kalas! :) är bara svårt att hinna med det när Johan jobbar eftermiddag.. Han börjar 14.30 och slutar först 00... Imorrn ska jag iaf fortsätta mitt garderobs-projekt!

Nä, hopp i sängen nu! GoNatt


Tjo

2011-12-06 - 20:55:41

Vaknat just efter 10 idag... Bajsblöja stod först på listan som vanligt! Och vette gudarna hur länge stackarn hade legat med den på.. Knallröd på rumpan och "framstjärten"! Usch Inge kul alls.. Efter massa tårar, torkande och smörjande var vi klar! Måste ha svidit på allt det röda..

Fixade iordning oss och for sen på Alla Tiders och fikade med Johans mamma.. Sen for vi på Ica och handlade! Jag och Stina ska försöka oss på att baka lussekatter imorrn :) får se om vi lyckas!

Imorrn har vi fotografering klockan 15 och direkt efter det ska vi på kalas till Olivia :)

Måste kila nu.. Tjing!


Söndag...

2011-12-04 - 22:01:07

Jaha, dagen började mindre bra idag... Vaknade av Vanessa som grinade till från hennes rum.. Kikade på klockan och den var 10.15.. Gick in till hennes rum och ser att det ligger bajs i heela sängen... Var inte alls roligt att vakna upp till!! Satte henne på hallgolvet och ropade på Stina som låg på soffan att jag behövde ett till par händer ;P hon var snabbt på plats och vi klädde av Vanessa! Hon hade bajs från topp till tå så det var bara slänga in henne i duschen.. Medan jag fixade det fixade Stina undan röran i sängen...

Sen vart det frukost för pigan och sen slog jag igång en tvättmaskin...

Aja, ska kika filmen som börjar nu.. Tjing!


Lördag...

2011-12-03 - 22:25:39

Dagen har varit bra.. Lugn och härlig! Vaknade 9.30 av en pigg Vanessa som tjoade från sitt rum! Klev upp och ordnade frukost osv...

Vid 11 gick jag, Stina och Vanessa på stan för att strosa lite och ta en lunch! Åt lunch på café Oscar.. Sen fick vi trevligt sällskap när vi böt bord och satte oss med Jessica, Rebecka och söta lilla Kevin! :) satt och surrade och sen var det dags för Vanessa att äta! Sen strosade vi runt på stan lite.. Hittade massa kläder till Vanessa, bl.a. En outfit till nyårsafton :) Stina stod för betalningen idag också ;P Sen rörde vi oss hemåt...

På kvällskvisten var vi över till Sofie ett tag.. Sen vart det läggdags för Vanessa så då var det bara att pallra sej hemåt! Väl hemma så fixade vi välling och sen gick hon och la sej.. Jag och Stina ska strax kika film..

Hoppas ni haft en trevlig helg allihop! Tjing...


Fredags-mys

2011-12-02 - 22:59:08

Fredagsmys i min nya onepiece :) haha tänkte först inte lägga upp en bild på den men gör det ändå ;P


Nattsudd!

2011-12-02 - 00:59:48

Som vanligt är man inge trött på kvällarna.. Kan ju ha med min lilla tupplur jag tog vid 17-18.10 att göra! Aja, det var grymt skönt att vila ett tag då jag vart sååå trött.. Somnade nästan på soffan medan Johan gick och lagade mat. :) åt och gick direkt sen till soffan och somnade.. Vanessa låg och vilade så jag passade på då! Går ju inte direkt att vila när hon är vaken så...

Kikade en film med Johan vid 21.. Captain America! Inte alls min smak av film men den var väl helt ok! Fast jag hade hellre sett Cinderella Story som var på 3:an ;P... Efter filmen kikade jag Sex and the City och sen gick jag ut med Bobby.. Jäklar vad haaaaalt det är ute nu!!!!!

Kom in och började sortera in massa bilder i album.. När Vanessa var liten knäppte vi sååå himla mycket kort, så albumen blir väl lite.. Hm.. Upprepade?! Har rensat bort massa kort men vissa ville jag ha kvar fast det är typ samma kort fast hon gör en annan min från kort till kort :D nästa gång jag framkallar ska jag bara framkalla de jag vill ha i album och inte framkalla varenda bild som jag gjorde sist...

Var runt och kikade på de olika cafeerna idag och kikade lite priser och vad dom kunde göra för roliga tårtor! Väldig prisskillnad måste jag säga!! Men min största fundering är hur mycket tårta man ska beställa.. Blir lite med en 20bitars men känns svinmycket med 2 stycken... Aja, ska knåpa vidare på det.. Vet inte ens hur jag vill att tårtan ska se ut!

Nä nu ska jag avsluta här och göra med klar för sängen.. Gonatt på er!