Snabb Update...

Vaknat vid 11 idag av att Stina vrålade "Lotta, Vanessa vänder sej!!!!!!!!!".. Jag studsade upp från sängen och gick in i vardagsrummet. Där låg Vanessa på golvet och höll på precis som hon gjorde i förrgår ^^ Hon snurrar till sidan, Men sen kommer hon inge längre... Aja, Bra att Stina skrek till ifall hon hade lyckats vända på sej :)

Kom på vid 12 tiden att vi borde ha gått och ätit frukost på Alla Tiders... Klädde på oss och slängde ner Vanessa i vagnen och gick dit.. Jag tog en Salt belgisk våffla, och Stina tog en bakpotatis med räkröra... Sååå gott!





Sen gick vi på stan och strosade... Vanessa vägrade som vanligt sova i vagnen så hon fick på sej sina solglasögon eftersom hon vart bländad hela tiden och låg där och kisade :) Såg först sen att dom satt helt snett när jag fotade ;P ja, det får duga eftersom jag bara fotade en bild...



Gick till mamma ett tag och hälsade på.. Gick även en sväng till pappas lägenhet som han har köpt! Den var superfiin... Lite väl mycket hål i tapeterna i vardagsrummet och ful matta i hallen och köket bara.. Men i övrigt fräsch och fin.. Jättebra planlösning också! :) For sen hem till Johans föräldrar och åt.. Köttfärslimpa, potatis ocjh varma grönsaker.. Var smaskigt :)

Sen for vi hem.. Har bara suttit och tagit det lugnt typ.. Duschat och busat lite med bebis :) Hon har varit tjurig till och från hela dagen men det är för att hon knappt har sovit nåt alls på heela dagen..

Hmm, gick inte att sätta in en film här... Vanessa fick för sej att det var jätteroligt när jag blåste luggen ur ögonen^^ Fick med på filmen när hon skrattar varje gång jag blåser bort den :) Aja, ska försöka fixa den hit imorrn, annars skriver jag väl bara ut adressen till den...

Avslutar med en möörk bild.. Satt och kikade serier och Vanessa var trött och sög på tummen! Spottade ut nappen heeela tiden och satte in fingret :) Sötis..



Aja, Nu ska jag gå och soooova!! GoNatt



Kommentarer
Postat av: tessi

Men jag som har fått för mig att du har skrivit tidigare att Vanessa kunde vända.. Fast de kanske är nån av dom andra 250 bebisbloggarna man läser som skrev de..Inte lätt att hålla koll:)

2011-04-25 @ 09:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback