Bra dag!

Har haft en oerhört bra dag! Vaknade första gången kvart över 5... Klev upp och fixade mat och ny blöja till Vanessa! Hon somnade om vid kvart över 6 och då gick jag också och la mej igen! Somnade typ innan huvet rörde kudden tror jag ;P Vaknade igen 20 i 10.. Oj! Skulle möta Madde och Maria vid 9.. Klev upp, klädde på mej och gjorde mej klar.. Sen gav jag mat till hundarna och gick ut me dom.. När jag kom in så väckte jag Vanessa som fortfarande sov(!) för att ge henne mat innan vi skulle iväg! Trodde hon skulle somna om i vagnen direkt sen men det gjorde hon inte :P
Kom iväg härifrån typ 25 över 10 typ..

Vi gick och strosade på stan ett tag och sen gick vi på Thai för att äta lunch! Väldigt trångt att böka in 3 vagnar dit, Men det gick! Satt där och åt å surrade ett bra tag! Sen gick vi på Cafe Oscar och fikade.. Satt där ett tag och sen begav vi oss hemåt.. dom hade parkerat bilarna här utanför! Fick hälsa på Madde söta vovvar också.. Såå fina!

Direkt efter jag vinkat av dom gick jag tillbaka till Cafe Oscar för att möta upp Nina och Lina som var där och fikade.. Jag kom dit och dom satt och åt paj som faktiskt såg jättegott ut! Jag som inte alls är nån pajmänniska.. Kanske måste pröva en sån nångång :) Satt där ett tag och sen gick vi hem till Nina! Satt där och surrade ett tag och vid typ 16.30 gick jag hem!

När jag kom plockade jag ihop lite och just efter 17 kom Sara och hennes dotter Elin hit och hälsade på.. Surrade och hade det trevligt och sen skulle dom fara.. Jag följde med till bilen eftersom jag ville se hennes vovve! En stor schäfer.. Tror det är blandning med nåt annat(?).. Ser då nästan helt ut som en schäfer, men ändå inte på nå vis ^^ Aja, skit samma.. Skitfin iaf :) Tog med Bobby för att vi tänkte dom skulle få busa lite... Det fick superbra när vi först släppte fram dom i kopplet.. Busade och var såå glada! Då kopplade vi lös dom så dom slapp trassla deras koppel... Allt gick superbra ända till Bobby försökte jucka på han!! Då vart han inte vidare glad och tryckte till Bobby! Bobby skrek till och jag tror både jag och Sara skrek :D Haha, det hände såå snabbt så vet faktiskt inte vad vi sa eller skrek :D Han släppte iaf Bobby väldigt snabbt och då gick Bobby iväg.. Jag ropade dit han och han kom fram till mej men såg lite rädd ut.. Jag tröck lite på hans öra eftersom det såg "blött" ut och då pep han till! Men såg inget sår.. Båda hundarna såg glada ut igen och ville fortsätta busa.. Och efter att ha sett på flera hundprogram så ska man ju aldrig avsluta ett möte när det gått dåligt, Så jag kopplade lös Bobby så han fick gå fram och leka lite till :) Ganska snabbt ropade jag på Bobby och kopplade han igen.. Min ögonsten! Tänk så hade nåt hänt?!?! Lite obehagligt när sånt händer, speciellt när det är så stor skillnad i storlek... Hade Saras hund velat skada Bobby hade det ju inte varit vidare svårt för han! Men klart han måste få säga åt Bobby när han försöker jucka.. Aja, Inget allvarligt hände och det är ju huvudsaken!! :) När jag kom in kände jag igen på hans öra och då sa han ingenting, Så inget sår eller liknande...

Sen dess har jag bara suttit i soffan och slöat typ :) Och det ska jag nog fortsätta med resten av kvällen! Ska vara lite social med min man och dotter nu! :) Tjings


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kommer inte heller ihåg vad vi skrek=) Men rädd blev jag ifall Bobby blev skadad. Tur att de inte blev något. Dom verkar ju tycka om varandra iaf=)

2011-04-27 @ 21:09:27
Postat av: Sara

Jag kommer inte heller ihåg vad vi skrek=) Men rädd blev jag ifall Bobby blev skadad. Tur att de inte blev något. Dom verkar ju tycka om varandra iaf=)

2011-04-27 @ 21:10:11
Postat av: tessi

Visst blir man mindre less och en smula gladare när man har fått vara socialoch haft fullt upp hela dagarna..De behövs så lite när man annars mest bara sitter hemma för att man ska bli glad:)

2011-04-28 @ 07:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback