Yey

2010-06-30 - 22:31:52
Nu har pappa sagt klart och tydligt att dom kan ha Bobby medan vi far iväg! Så nu är det fixat.. Johan kör Texas till Norge nån dag innan vi ska fara iväg... Han sover där över natten också eftersom Texas aldrig varit där! Känns bättre om husse är med och "introducerar" det nya stället :) Johans föräldrar hade ett krav när dom skulle ställa upp som hundvakt.. Dom ville ha Bobby :P Men när vi sa att mina föräldrar redan lovat att vara me dom så sa domj u att det är självklart att Texas också är välkommen dit :) Bobby har ju redan varit i Norge 2 ggr så han är ju lite mer "van".. Blir ju som ett helt nytt ställe för Texas men.. Nog kommer det gå bra! :)

Träffade Lindas nytillskott idag! Men usch så söt säger jag bara!! (Han som är på det 3:e kortet i förra inlägget!) Hon hade fått hem han imorse... Hade mått lite illa och var lite nere.. Men efter en tupplur så piggnade han till och jag hann få busa med han lite innan vi for iaf :)

Imorrn har vi tid hos veterinären med Texas.. Kan inte titta på hans trippande på 3 ben nå mer :/ Usch, Mitt lillhjärta kanske har ont eller nåt?! Vi har då pröva klämma och känna överallt på heela benet men inte hört ett pip från han.. därför jag har väntat nästan 1 vecka med att ringa veterinären! Men nu kändes det som att jag vill veta så det inte är nåt allvarligt.. För känns som att hade det varit en sträckning eller liknande så borde han ju ha börjat använda benet igen nu?!

Aja ska kika vidare ett tag nu! Håll tummarna för oss imorrn!




Hur ska jag klara mej utan Texas i typ 13 dagar och utan Bobby i 10?!? Uscha


Yey

2010-06-30 - 19:18:53
Bara nu för att jag kan lägga ut bilder igen så lägger jag ut några stycken :P













Bara...

2010-06-28 - 07:07:07
Usch för måndagar! Alltid lika trött...

"Bara" 3 veckor kvar nu innan semestern!! Ska bli såå skönt att få slappa och inte ha några tider alls att passa!!! Far ner till Göteborg efter jag slutat jobbet på fredagen och blir sen ute på ranten i 10 dagar.. Gå på Liseberg, Nåt Zoo och sen vet jag inte vart vi ska fara riktigt.. Men är väl lite det som är tjusningen med semester?! :)

Direkt vi kommer hem blir det att packa om väskan lite och sen pysa vidare till Norge! Eller rättare sagt, Direkt vi kommer hem ska jag fara till mamma och pappa (om dom nu bestämmer sej för att ha han) och KRAMA på min Bobby!! Usch va jag kommer sakna mina småttingar!! Texas får vi ju se först när vi kommer till Norge eftersom Johans föräldrar är där över sommaren... Usch! Kommer bli tungt men samtidigt såååå skönt! Slippa "passa" mattider och slippa tänka på när dom ska gå ut osv.. Kommer bli lite annorlunda än vad man är van.. Bara göra det vi själva vill och inte behöva anpassa oss efter hundarna vad man än ska göra! Kommer kanske inte alls och hämtar dom när vi kommer hem? :P Nädå så långt tror jag det är omöjligt.. Man får igen allt man ger till sina lurviga små ganska fort, Så allt tjorv jämnar nog ut sej i slutändan! :)

Aja ska klä på mej och sminka mej nu så jag är redo att fara iväg när det är dags... Trevlig måndag på er!


Trötter

2010-06-27 - 23:58:11
Var på väg att lägga mej men tänkte jag kan skriva en rad här först!

Mina 4 lediga dagar har spurtat förbi.. Jobb igen imorrn! :/ Aja är väl så med lediga dagar och semester, Dom går alldeles för fort!! Har varit trååk väder hela helgen också känns det som och det har ju inte gjort saken bättre...

Var hemma hos mamma och pappa i fredags och åt midsommar-middag :) Grillat kött me pommes och sallad! Och en supergod tårta med jordgubbar på till efterrätt! Gick ut på gården efter middagen och spelade lite spel.. Vart kubb, krocket (kricket?!) och nåt bollspel... Trevligt! På eftermiddagen så såg jag att Texas var stel i ena bakbenet.. Efter det började han halta.. eller rättare sagt så går han inte alls på det! Håller upp det hela tiden..

Jag och Stina for sen hem till mej och kikade film och åt chips och dip! En riktig myskväll :) Hon sov även här då hon trodde grannen skulle ha fest.. Men Tji fick hon eftersom dom hade vart i Kullen istället :P

Idag har Texas gått lite till och från på benet, Men den största delen av dagen har han hållt det uppe.. Aja blir det inte bättre tills imorrn så måste jag ringa veterinären! Får som ont i hjärtat att se han så :( Inte för att han verkar ha ont eller stör sej på det men, Ser inte så kul ut att behöva lyfta på det hela tiden...

Nä nu ska jag gå och försöka sova.. Hörs

*Yey* Så att jag kunde lägga ut bilder nu när jag sitter på Johans data!!! Så här kommer en bild på min lilla "sjukling" när han ligger i sängen och myser.. Ett gammalt kort men, har inga nya på Johans data :P





Måste ju lägga ut ett kort på min stiliga större kille också :)

Trååååååk

2010-06-24 - 22:42:57
Kommer inte ihåg sist jag hade så här trååååkigt en kväll! Har försökt fördriva tiden med promenad, film, internet och tv.. Men inget fungerar! Har varit såå otroligt rastlös hela dagen...

Imorrn blir det iaf middag hos mamma & pappa efter 16 nångång.. tror jag stannar där sen till kvällen så jag får lite folk runtikring mej iaf :)

Aja ska om det är nån bra film på tv... Trevlig Midsommar på er!

...

2010-06-24 - 11:26:57
Att man aldrig får sova på mornarna!.. Texas började pipa just efter 10 imorse! aja var ju bara kliva upp och gå ut!

Kanske ska ha Dizzy här ihelgen.. Tror Fredde skulle fara till Piteå! Kändes lite jobbigt med 3 hundar eftersom Johan kommer jobba 14.30-06 från imorrn tills på söndag så.. Får se hur jag gör!

Idag ska jag städa lite har jag tänkt.. Kanske fara å panta lite flaskor? Hade behövts iaf :P Aja ska kika vidare ett tag nu och sen ta tag i dagens sysslor..

3 veckor kvar

2010-06-23 - 21:46:26
Mm, Bara 3 jobbveckor kvar till semestern nu!! Är ledig nu fram tills på måndag.. ska bli såå skönt! Synd bara att Johan jobbar 16timmars fredag-söndag! aja jag ska nog överleva :) Hoppas på bra väder så man kan vara ute me vovvarna iaf!

aja ska kika vidare nu ett tag..

*Wiie*

2010-06-22 - 09:07:32
"Bara" 4 veckor kvar till semester.. Ska bli såå sköööööönt! Fick så bra nyheter igår: Stina ville vara med oss! :D Så nu är vi iaf 6 pers som är redo for bilturen ner till Gbg! Skönt ska det bli... Hoppas nu bara Johans föräldrar vill ha båda vovvarna.. Hade som varit skönt att ha dom på samma ställe!

Så den 16/7 börjar vi röra oss neråt i Sverige... Har inte bestämt alls vart vi ska bo osv.. Men en av killarna som ska med hade 2 stora tält han skulle ta med sej så! Kanske blir en tältresa? :) Sparar ganska mycket pengar på det viset så.. gör inte mej nåt :)

Vaknade 2 minuter före min väckare imorse.. Just liite störande :) Jobb 11-18.15 idag.. Sen jobbar jag 8-15 på onsdag och sen börjar jag jobba först 8 på måndag!

nä ska kika vidare lite nu ett tag.. Tänkte åka ner till Gällivare med pappa just före 10.. Gå på vetehatten och ta en frukostmacka och sätta mej på jobbet och känna lugnet innan arbetsdagen börjar :)

Pissväder

2010-06-20 - 20:06:51
Usch va jag är less på detta regn!!!... Regnat oavbrutet sen igår.. Inge roligt alls att ha hund i sånt här väder! dom måste ju som få gå ut fast det regnar! Och mina småttingar blir blöta från topp till tå när dom går ut när det regnar/har regnat! Aja, förhoppningsvis kommer sommaren snart och då får vi hoppas på måånga soliga dagar! :)

Var på 50årsfest hos moster Siv igår.. Sååå god mat! :) Satt där från 5 till typ 8 sen for vi hem.. Johan bänkade sej med några kompisar framför fotbollen och jag och Stina satt å kikade lite på internet.. senare på kvällen kikade vi nån film!

Tror vi har löst vårat semesterproblem nu.. Kan ingen vara med båda vovvarna får Johans föräldrar ta med Texas till deras stuga i Norge och mina föräldrar får ta Bobby! Helst hade jag viljat att dom kan vara på samma ställe men.. Verkar inte som att nån är speciellt sugen på att ha båda 2 :P Johan ska ringa och prata med hans föräldrar i veckan så ser vi om han kan övertala dom :) Jag hoppas då på det! Mamma har redan börjat jobba när vi far så bara pappa hemma, Och han är väl inte direkt så jätteförtjust i att vara ute och promenera :P Men mamma sa att dom kan ta han så länge pappa kan vara med han på dagarna när hon är på jobbet! Och Bobby är ju såå lugn och bekväm, Han är ju inte direkt till nåt besvär.. Johans föräldrar kommer då få lite jobbigt med Texas tror jag! 10 dagar borta från oss och Bobby.. Han lär ju vara väldigt pipig iaf första dagarna, Sen går det nog över hoppas jag! Bobby hade nog trivts bra med mamma och pappa.. Han hade säkert fått följa med på många springturer med mamma :)

Aja ska kika vidare nu ett tag tills min mat kommer hemlevererad :) På återseende

Kort dag...

2010-06-18 - 07:12:19
Verkligen en kort arbetsdag har jag framför mej! Jobbar 8-12 :D Ska bli skönt... Skulle egentligen ha jobbat 10-12 men har lite att göra på morgonen så frågade om det gick bra att byta skift så jag kommer 8 istället! Skönt att få jobba innan alla kunder kommer och är "ivägen" när jag ska göra det jag ska idag :)

Igår jobbade jag 12-18.15, Men for på jobbet redan vid 10.. Prövade lite kläder och åt frukost och så.. Efter jobbet for jag hem och åt! Johan hade ätit pizza då hade han tagit med en kycklingsallad åt mej! :)

Surrade lite mer om Göteborgsresan igår.. Tror det kommer bli såå kul att fara iväg.. Blir nog att vara borta i 10 dagar.. Far nog redan 17/7 och kommer hem 27/7! Ska hyra en minibuss så vi blir nog ett gäng som far.. Jag håller alla mina fingrar korsade i hopp om att Stina inte ska tycka 10 dagar är för länge :D Hade varit kul att fara iväg nånstans med henne :)

Största problemet är väl vart vi ska ha hundarna... Vill inte lämna dom på hundklubben, då hade jag bara haft dåligt samvete tror jag! Hittar vi ingen som kan ställa upp och vara med dom så får dom helt enkelt följa med! Johans föräldrar sa att dom kunde vara med en.. Men ska vi ta med en känns det lika bra att ta med båda! Då har dom iaf sällskap av varandra när vi måste lämna dom för att fara på ex Liseberg! Aja vi får fundera så ser vi ju hur det blir!.. Jag hoppas då att det finns nån vänlig själ som kan vara med dom :D

Aja ska fixa mej klar nu och sen knata iväg till bussen! Trevlig helg på er

*gäsp*

2010-06-16 - 21:47:46
Trött som vanligt.. sitter i soffan med bärbara i famnen! Kikar på Greys Anatomi.. Brukar inte kika den alltför ofta men förra avsnittet var såå spännande så behövde se dagens också! :)

Johan har laddat ner nån ny serie som vi ska se efter denna är slut.. får se om det är nåt att se!

Jobbat mellan 8.45-16 idag.. Dagen har gått rätt fort och känns som att vi fick mycket gjort!! Skönt att känna så för en gångs skull!

Får se hur det blir i sommar.. Vi tänkte ta en tripp ner till Gbg men hade varit sååå skönt om vi slapp ta med oss hundarna! Ska spåna vidare på hur vi ska lösa det..

Aja nu var reklamen över så ska kika vidare...

Moorning

2010-06-15 - 09:43:15
Gårdagen gick såååå fort! Skönt! Jobbade 8-15.. Gick sedan till Ankis och köpte lite hundmat. Den vi brukar köpa var som vanligt slut så vi köpte en annan som vi fick höra finns inne typ jämt.. Och det lät skönt! Hundarna åt då såå bra av den så.. Skönt dom inte är kräsna :P

Johan kom och hämtade mej därifrån just före 4.. Då får vi på Frasses och åt eftersom vi tänkte gå in på coop och handla! Efter vi hade ätit kikade vi in på köerna på coop.. Bestämde oss för att fara hem utan att handla :P

Kom hem och jag gick och la mej på soffan där jag somnade efter typ 15 min... Var sååå trött! Vaknade vid 8 tror jag klockan var! Kikade lite tv ett tag och sen kikade jag film! Missade typ allt i slutet eftersom jag surrade med Anna i telefon.. men hade sett filmen innan så var inte hela världen att missa :)

Aja ska göra mej redo för jobbet nu.. Har varit lite slö nu på morgonen och bara suttit vid datorn efter jag var ut med vovvarna :P

På återseende!

Måndag

2010-06-14 - 07:11:21
Måndag... Ja vad ska man säga?! Lika trött som alltid på veckans segaste dag!!

Vart en rätt sen kväll igår så har inte hunnit sova alltför många timmar.. Ganska skönt, då kanske man somnar i tid ikväll då :) Hade det inte varit för hundarna hade man ju kunnat gå och lägga sej såå mycket tidigare! Blir ju som på automatik att man vill gå ut med dom så sent som möjligt för att sen får sova längre dagen efter..

Var ut sista svängen med dom igår vid 23.. Och jag har nyss varit ute med dom.. (7.00) Hann till och med upp och ut innan de började pipa :) På morgonen är Texas jättebra på att börja pipa när han vill ut.. Vääldigt länge sen han gjorde inne nu också! Kanske han äntligen är rumsren nu då?!?! Det har varit en svååår hund att få till det så jag håller mina tummar och tår att det är så! Men tror det är lättare att det blir så med "vinterhundar". Bobby fick vi ju rumsren på ett kick kändes det som..

Hoppas på att Johans mamma kan komma förbi oss idag på dagen och gå ut med vovvarna.. annars blir det en lååång tid för dom att sitta inne! Men hon sa sist vi var där att det bara var att ringa ifall vi behövde hjälp på dagarna, så vi får hoppas på det bästa! Usch va jag hatar Johans förmiddagsveckor! Bara då tiderna går ihop sej så fruktansvärt mycket...

Blir eventuellt en tripp ner till Göteborg nu i sommar... Måste bara göra lite bättre planering om vart vi ska bo och hur länge vi ska vara borta osv.. Jag känner att det hade varit ganska kul att ha med hundarna, Samtidigt som det hade vart skönt att ha dom hemma! Aja bor man på ett hotell som tar emot hundar så kan man ju lämna dom på rummet nån timma ifall vädret är för varmt för att ha dom i bilen! Är det varmt ute och sol vägrar(!) jag ha dom i bilen iaf...

Ville fara till Göteborg förra året men vart inget så jag ser då fram emot att få åka! Hoppas nu bara vi blir ett roligt gäng som åker iväg...

Nä, nu ska jag avrunda här innan det blir för långt.. Trevlig måndag på er!

.......

2010-06-11 - 09:30:47
Usch för att vara förkyld! Näsan bara rinner heeeela jävla tiden och jag nyser typ 1 gång i kvarten känns det som!!

Aja ringde iaf pappa nyss och sa att jag inte behövde åka med han till Gällivare... Har klätt på mej å sminkat mej och gjort mej klar för jobbet i hopp om att jag ska känna mej bättre när jag har varit vaken ett tag.. Men så blev det inte direkt! :/ För på morgonen känner man sej nästan alltid risig, speciellt om man är morgontrött :P Aja bara vara hemma idag och försöka att inte snyta sönder näsan!.. Kommer inte alls ihåg vad jag skulle göra på jobbet idag.. *hmm* Säkert nå kuul bara för att jag är sjuk :/ Aja kan inte hjälpas..

Igår hade vi en riktig städardag! Var ju ledig :) Klev upp just efter 11, For ett tag därefter på Jeanettes och åt varsin macka! For sedan till banken och löste ut min "återbetalningscheck" jag har fått i brevlådan för ett tag sen. Sen for vi till Johans mamma och lämnade nån räkning! For därefter hem och satte igång! Började med sovrummet eftersom det såg ut som KAOS där inne! Men nu har vi rena golv och inte massa tvätt och allt möjligt som ligger där :P Skööööönt att få det bortgjort! Sen fortsatte vi med köket, hallen och vardagsrummet.. Så är i princip bara datarummet kvar nu! Höll på heela dagen så var måttligt trött på kvällen! For till Johans mamma med 1 tvättkorg + en svart sopsäck med sängkläder som ska tvättas! Är som lite besvärligt att tvätta sånt hemma när man bara har en liten tvättställning..

Idag ska väl Johan fara ut med sina vänner.. Skulle sitta här å kika fotboll och dricka nån öl.. får se om jag stannar hemma eller om jag flyr fältet :) Är jag så här snuvig så tror jag att jag tar med mej vovvarna och far hem till mamma och pappa och spenderar kvällen! Skönt att ligga där på soffan och slöa hela kvällen! :)

Nä tror jag ska ge hundarna mat nu och sedan promenera ut med dom ett tag.. Hade egentligen ingen ork med det men.. Vad ska man göra?! Dom måste ju få gå ut fast jag känner mej dålig.. för Johan lär inte kliva upp på måånga timmar skulle jag tro! Jag vaknade inatt vid 5 av att näsan bara rann och då hörde jag att han var vaken ännu.. Tror han blev ganska förvånad när han hörde mej ropa "Johan kan du komma med papper" vid den tiden på dygnet :P Aja, jag fick en toarulle inkastad så jag vart nöjd att jag slapp kliva upp ur sängen själv och hämta! :) Aja trevlig helg alliopa!

jobb jobb jobb

2010-06-09 - 07:20:14
gör man annat på dagarna än att jobba?! Usch, Känns som att man aldrig har tid att bara vara hemma och göra annat!

Jobbar 8-15 idag och Johan har börjat redan 6.. Hans mamma var gullig och ska komma hit vid 12 och gå ut me vovvarna! Skööönt, slipper man ha dåligt samvete att dom måste sitta inne hela dagen :)

Var igår och tänkte köra lite agility, Men var såå mycket folk när vi kom dit att vi for ut och hälsade på Margona och Krister i byn istället! Hundarna verkade iaf gilla att springa runt där ett tag! Texas tog sej årets första dopp också! Eller ja, i hans fall blev det ju hans första dopp någonsin! :)

aja ska bege mej till bussen nu... Tjing

...

2010-06-08 - 16:43:45
kanske man ska ta tag i detta bloggande :D.. Svårigheten är ju att har man inte gjort nåt speciellt så blir alla inlägg typ likadana!

Jobbat idag.. Vaknade liite försent så kom 1 timme försent till jobbet.. Fattade först inte att jag hade försovit mej så lallade på i godan ro ända tills jag kikade på klockan igen! Skulle ha börjat 9 och kom kvart i 10 så var ju ingen megastor försovning så :)

Kommit hem för ett tag sen.. Gick ut med hundarna på en snabb promenad och gick sedan in igen. Pratade nyss med en på facket om vårt nya schema på jobbet, skönt att ha det bortgjort! Men allt verkade stämma relativt bra och det var det enda jag ville kolla :)

Aja ska kika runt lite nu..

Long time...

2010-06-04 - 07:17:26
Har som lessnat på detta bloggande när jag inte kan lägga upp bilder! Inläggen blir som såå mycket tråkigare utan dom!

Aja, Jobb 8-15 idag.. Sen när jag kommer hem tror jag att jag ska tvätta lite! Hoppas på bättre väder än igår, då kanske man kan bege sej ut på en långpromenad också!

Blir ev. utemiddag ihelgen med Stina & Janne, Ifall dom nu inte skulle smita iväg till byn för att fira Jannes mamma.. Annars tror jag vi far och äter själva! Vart såå sugen på plankstek när man har pratat om det nu :) Jenny frågade om jag skulle följa med till hennes föräldrars stuga över lördag.. Och det lät skoj, Men får se hur det blir med middagen!

Aja ska bege mej till bussen på några minuter så ska väl avrunda nu! Trevlig helg på er