Sova snart...

Tänkte bara skriva nån rad om min helg! Har bara tagit det lugnt hela helgen!!! Vila upp sej lite inför nästa helg :P

Har inte gjort så mycket.. Spelat, kikat film, sovit, ätit gott.. Allt som man ska göra på helgerna!! :) Har även hunnit med flera långpromenader med Bobby! Och det var läänge sen det hände... Har sagt nu till Johan att vi måste se till att Bobby får minst 1 lång promenad varje dag.. Då kanske han inte är lika hyper hela dagarna... Men är så svårt att få tiden att räcka till dessa långpromenader! Har ju hittat ett bra ställe här uppe vart han kan springa lös utan en massa trafik mm i närheten så känns som att det borde ju vara ungefär samma som en långpromenad för då måste man ju oftast ha han i koppel mestadels!..
Han springer som en dååre när han får vara lös så han klarar nog sej med det än så länge iaf tror jag.. :)

Var och promenerade med Johan och Bobby tidigare idag när Linda ringde och sa att hon, Edvard och vovvarna skulle promenera till Malmberget från Gällivare... Sa att jag skulle följa efter vi hade varit och handlat!.. Jag och Johan rörde oss hemmåt och sen for vi iväg på coop för att handla till tacosen vi hade planerat att vi skulle äta! Sen efter handlingen så får jag till Linda. Vi började gå ganska fort efter jag hade kommit dit! Såå skönt väder ute idag så det var riktigt skönt att få en rejäl promenad!!

Linda som har lite mer pli på hennes hundar kunde ha dom lös nästan hela vägen till mbgt.. Men eftersom Bobby är som han är så tog jag det säkra före det osäkra och kopplade han direkt jag såg att det kom människor/hundar  eller att det var en väg längre fram!  Hade då 100% inkallning idag iaf! :) Han kom varje gång jag ropade på han så det kändes jätteroligt!!! Vissa gånger kom han kanske för att Sisu eller Gizmo rusade mot min godishand men.. Han kom ju iaf fram till mej och fick belöning så... Tycker det räknas iaf :P

Nu ska jag fortsätta med min inkallning ett tag och sen ska jag ta tag i hur Bobby går i kopplet! Han är verkligen helt hopplös... Han vill bara gå framför heeeela tiden! Kan ju ha att göra med att jag oftast har flexikopplet.. Men tycker som det är skönt att bara kunna ge han mer lina om han vill ner i nåt dike eller upp i nån snöhög!
Säger att han ska gå breve mej och då går han där typ 4 steg.. Sen börjar han gå fortare och kommer snabbt framför mej. Då drar jag till lite då går han bra 4 steg igen och så håller det på... Aja gick fort med inkallningen så hoppas det går lika bra sen med koppelträningen :)

Sen när jag kom hem sen började jag skära upp grönsakerna och Johan ställde sej och stekte köttfärsen...
Vi åt och det var såååå gott me Tacos! Var ett tag sen vi åt det... Sen har jag väl mest spenderat tiden vid datan.. Spelat, Kikat runt på facebook, Läst allas bloggar... Såna där vanliga saker :) Men de flesta har blivit såå dåliga på att uppdatera!..

Nä nu ska jag kika vidare ett tag och sen ska jag sova... Jobb 10 till 16 imorrn!

Gonatt på er!

Mitt ♥





Har äntligen lyckas spara ut mina naglar så nu utforskar jag alla mina nagellack! Så här ser dom ut idag.. Det vita vart aningen ojämt men var första gången jag prövade så :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback