Hejsan hoppsan...

Tjohejsan! Haft full rulle hela dagen så ganska skönt att få sätta sej ner ett tag och samla tankarna lite :)

Vaknade klockan 8 av att väckarklockan ringde.. Var sååå trött!! Aja var bara pallra sej upp så man hinner med sminket och plattningen av håret! Tar liite längre tid nu med mitt hår när det ska plattas än vad det tar i normala fall :) Måste knepa och vara lite försiktigare nu så... for iväg till jobbet vid 10 i 9 och började jobba 9!.. slutade jobbet 14.00 och for direkt efter det med Lisa för att hälsa på Jenny! Tordes tillochmed hålla i lilla babysen :) Var ett tag sen man höll en sån liiten sötsak så var lite ovant men gick bra iaf :) Verkar bli en lugn och fin liten gosse.

Tordes faktiskt också mej på att klappa hennes katter, Och herregud så mjuka dom är :) Har inte klappat eller rört en katt sen jag var typ 10 eller nå tror jag :P Blir väl kanske så när man har vart såå allergisk mot dom! Men dom reagerar jag inget alls på så.. Kanske min allergi har försvunnit :)

Typ vid 4 kom Johan och plockade upp mej, Då for vi och handlade lite grönsaker eftersom vi skulle äta tacos idag igen!... När vi kom hem slöade jag ihop och satte mej framför tv:n.. efter typ 10 min så ringer Stina och sa att J och J var där med vovven så vi for dit så Bobby fick busa av sej lite :) Vart ett jäkla spring på dom!

Kom hem för ett tag sen och nu har vi ätit och jag hamnade här med en sovande bobby mellan fötterna under stolen :) Stackarn vart helt slut.. Tuggade i sej lite mat och slocknade direkt efter :) Lilla flickan tog slut på han ^^

Var planerat att jag skulle fara och hälsa på björn nu när jag kom hem, Men han hade lessnat att vänta på mej så han hade farit iväg och spelat kort och dricka öl den svikaren :P hehe aja man kan ju inte vänta på nån alltför länge :) Så nu får jag se vad jag ska spendera min kväll med... Hmm vill göra nåt skoj!.. Förslag? :)

Aja kommer lite bilder jag fotade på Bobby igår när vi var ute på gården!... Ha en trevlig helg allihopa!!¨

                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback