Tjosan!

2009-07-26 - 22:25:47
Hallå!... Sitter och spelar lite Zoo Tycoon men vart lite uttråkad så började surfa runt lite.. Lika bra att slänga in den rad här då :).... Var hos Stina och Janne igår på kvällen. Meningen var att vi skulle kolla film.. Jag var lite förvirrad när jag tog med filmerna tror jag... Skulle kolla "the unborn" Och jag tog med en film som det stod "The rebourne"... Trodde jag bara hade skrivit fel på skivan! + att jag tog med "Mirrors" då jag tycker den är bättre!.. När vi satte i Mirrors i deras dvd så stod det "Skivan kan ej läsas"... aja då slog vi på den andra. Började kolla filmen och vi vart liite förvånade när typ 5 min in i filmen kom upp "The Grudge 3".. Hmm!!.. 3:an heter visst The rebourne.. och filmen vi såg (Unborne) hade vi hyrt så vi hade inte ens den på film!! Haha jaja va virrig man kan vara ibland! Men skyller på att jag bara sov typ 30 min natten mellan fredag och lördag..

Vi kollade iaf The grudge.. Sen gick vi och la oss.. Var såååå himla trött i ögonen!! Somnade 3 gr under filmen också. Var "ghost" på tv när vi skulle lägga oss så jag började kika på den men somnade efter typ 10 min :P Vaknade sen "mitt i natten" av att Janne snarkade såå mycket! Kollade vad klockan var.. Jag hade bara sovit 20 minuter!! aja kunde somna om efter att jag gick och letade en av stinas öronproppar :)

For hem till mej idag vid 07 och började plocka och städa hos mej... Vart såå trött och gick och vilade sen på dagen och sen efter jag hade vaknat kom pappa och hjälpte hänga upp gardinstångarna som hade börjat lossna för typ 5:e gången! Hoppas dom håller sej uppe nu... For till mamma och pappa och åt vid 4.. For och övningskörde ett tag och sen plockade vi upp Stina eftersom vi alla skulle till Linda på kalas!.. .For dit vid 6! Satt där till just efter 8 och sen for vi hem!...

Hittade massa smycken när jag städade hemma idag.. trodde jag hade tappat bort dom så vart glad när jag hittade dom :) Aja ska kika lite tv och spela Zoo tycoon nu :)


Varför?!

2009-07-25 - 14:55:59
Hallåj! Nyss hemkommen från jobbet så jag tänkte bara slänga in några rader innan jag ska fixa nåt lätt att äta!
Veckan som gått har susat förbi sååå fort!...  Igår efter jobbet så for jag hem till mamma och pappa och åt! Det var så smaskig! Grillat kött, pottisallad, pommes och sallad!.. Smask!! Och till efterrätt hade mamma bakat en "cirkustårta"... Såå smakig med grädde till!!!

Efter det så begav jag mej upp till B för att umgås och kolla lite film! Och bara allmänt ta igen förlorad tid ^^ Hade en väldans trevlig kväll iaf! Vart så sent så slocknade dit.. Aja löste sej ganska bra eftersom min snälla lilla Anna skulle skicka ett sms till mej innan hon for från kullen för att hämta upp mej... Var ju ganska lätt att bara be henne plocka upp mej från Konsum istället :)

Imorrn kommer min lilla Bobby hem!! Som jag har saknat han!!! Helt otroligt hur man kan fästa sej vid ett djur så pass mycket att man saknar det när man är borta från varann.. Men han har fullkomligt stulit mitt hjärta från första dagen :) Visst nog hade det varit skönt att sova längre vissa dagar och slippa gå ut när man ser på film mm.. Men det positiva ligger mycket högre på listan! Finns inget bättre när man har jobbat en hel dag, Än att komma hem till en hund som är så glad så hela kroppen viftar!! Och när man sätter sej ner på golvet får man stora blöta pussar och en vovve som nästan vill krypa in i skinnet på en för att vara såå nära det bara går!!!...

-Sån är min Bobby.. Helt enkelt världens bästa!!

Tänk så hade man haft en kille som hade varit såå glad och överöst en med kärlek direkt när man kommer hem efter en tung dag på jobbet... Adu, Lycka till i letandet säger jag bara för såna finns det nog inte alltför många av!

Nä ska kika om jag har nåt gott att äta nu, Är ganska hungrig och bara allmänt less på allt!!! Ha en bra helg allihopa!!



Funderingar....
Tänk så hade livet alltid varit som när man var i 12-års åldern.. Vad skönt allt hade varit!... Inte ett enda bekymmer i hela världen... Nu känns det som att allt är helt uppochnervänt! Vet varken vad man ska/borde göra...Kanske bra att jag fyller 25 snart.. Kanske man blir vuxen och vet svaren på allt då? :)

Tung dag!!

2009-07-23 - 21:15:57
Usch vad jag är less på mej själv!! Kan fan inte sova på kvällarna.. Och på mornarna när jag är ledig eller börjar sent så kan jag aldrig kliva upp tidigt!! Vad är det för fel på mej!?! Kan ju inte vara spökrädd till jag är 40? Eller?! Aja, Bara några dagar till Johan kommer hem nu så slipper jag sova ensam! Sover hur bra som helst när jag sover med nån annan, Bara när jag är ensam som jag har svårt att somna...

Ställde väckarklockan på 8 idag... Var såå trött eftersom jag inte kunde somna förren efter 3... Snoozade ett tag och sen har jag visst slagit av den.. Typisk!! Vaknade iaf just efter 10 så sov ju inte såå länge iaf! Hade så stora planer på att kliva upp 8 och fara hem till mej och städa och dona hela dagen lång eftersom jag var ledig!.... Dom planerna sket ju sej iaf.. for hem vid halv 12.. Kom just därifrån! Har städat halva lägenheten nu iaf, Och nu ligger hela min garderob i  kartonger! Såå skönt att äntligen ta tag i det... Och var såå skönt att Stina kom och hjälpte till och höll mej sällskap! Kändes inte lika segt då :)

Skönt iaf att få ordning på kläderna... Har haft såå svårt att veta vart jag har allt.. Massa kläder hemma och massa kläder hos Johan!.. Inte roligt att leta efter ett speciellt plagg då :P Vart 2 kartonger som ska slängas, 3 kartonger jag skulle spara och typ 2 kartonger (om inte mer) som jag ska föra till Röda Korset!...
 Ska fara hem på söndag igen och fortsätta mitt städande eftersom jag inte hann allt idag! Har kvar att städa köket + att jag ska städa i garderoben (walkin closet) nu när den är tom... Ska också gå igenom allt "personligt" som jag har kvar och packa ner det till källaren och sen ska jag kolla om jag får den uthyrd! Mormor kanske var intresserad, Men hon behövde kolla me hennes gubbe först va han tyckte :) Om hon inte vill hyra den så ska jag sätta ut en annions...

Aja ska kika lite film nu och sen ska jag fösöka sova.. Jonn imorrn så vill försöka somna tidigt!! 
Gonatt på er!!



Saknar min Bobby..... Kan det inte bli Söndag snart?!

 

Hmmm....

2009-07-22 - 18:42:17
Sitter i soffan och är såå mätt och trött!!!

Försov mej imorse :/ Vaknade klockan 7... Skulle börja gå till bussen 10 över.. men jag hann :)
Sprang hela vägen från Johan ner till busshållsplatsen... Liite anfådd när jag kom fram men.. Var tur att jag gjorde det för annars hade jag missat den!

Övningskörde hem från gve till mamma och pappa... Åt jättegod mat och sen övningskörde jag hem också... Var lite nervös när jag satte mej bakom ratten eftersom det var så länge sen jag körde, men så fort vi böjade rulla så gick det över :) Tror jag ska slå igång en tvättmaskin och sen gå ut på en promenad så jag håller mej vaken! Sååå trött!...

Känns som att det blir en vääldigt tidig kväll idag!!!!

Åhhhh

2009-07-21 - 19:50:50
Varför har inte jag också 9  veckors semester!?!? Vill ha!!

Johan och Bobby for till Norge imorse... Så trist och tråkigt att vara ensam heela veckan lång.. Dom kommer hem först på söndag! Aja ska nog gå bra!... Ganska skönt att slippa ta ut en vovve i detta väder iaf :P 

Jobbat som vanligt idag.. slutat 18.15.. Var förbi hem till mej en sväng och kollade posten och sen for jag upp till Johan! tänkte först vara duktig och stanna hos mej och börja städa och tömma, Men har ju ingen tv/data eller nåt där så hade blivit lite ensamt och tråkigt :) Så får ta det nån annan dag.. kanske på torsdag när man är ledig!.. Hade verkligen behövt fara dit och städa.. Sååå dammigt och skitigt överallt efter dom har renoverat toaletten! Men åhh så fint det blev :) Sen kommer det ju ta ett tag och packa också.. Tur iaf att jag har kvar kartongerna i förrådet som jag hade när jag flyttade in!

Lite coolt när jag skulle hänga ut mattan på vädring på balkongen.. såg nåt som rörde sej i gräset nedanför så gick ut och kikade... Denna söta lilla krabat var det :)



Nä ska plocka lite nu och sen ska jag fortsätta sitta och tycka synd om mej själv! :)


Busigt värre...

2009-07-20 - 12:24:10
Gomorgon! Var hemma från jobbet idag, Hade en sån himla huvudvärk sen igår :/ Den vill som inte ge med sej...

Snattade dessa bilder från Stina! Var där för nån dag sen så Kira och Bobby fick busa lite :)... Det gick bra förutom att Kira var lite skällig.. Men dom busade på bra där på slutet :)


Har satt tillbaka toy i Bobbys öron eftersom dom har börjat luta åt sidan igen... Trodde dom skulle stanna så fina som dom har varit ett tag nu, MEn tji fick jg!! Hörde att hundars öron är "klara" typ efter dom har tappat alla tänder klart.. Bobby tappar ännu tänder så ska pröva ha kvar toyen ett tag till! Hoppas det funkar..

Aja ska lägga mej i soffan nu ett litet tag! Ha en bra måndag allihopa!


Ont!...

2009-07-19 - 20:40:10

Sitter och tycker synd om mej själv.. Har såå ont i benet.. Klippte klorna på bobby för nån dag sen och tror dom vart lite vassa :P Vi höll på och busa och när han kom tillbaka med sitt ben och hoppade upp och ville att jag skulle ta det så rev han mej över hela benet med en klo! Satans va ont det gjorde!!!  



I förrgår sov Stina över! Vi satt å kika film och bara surrade till klockan var just efter 3 då gick vi och la oss!... Vaknade vid 11 på lördagen.. skulle och äta hos mamma och pappa 4. Vi for dit just efter 4 och åt och sen for Stina hem med Janne och jag och Johan for hem!... Gjorde inte speciellt mycket mer än att glo på tv, Kikade en film.. Vart att gå å lägga sej ganska sent.. Tror klockan var efter 5 när jag gick och la mej...Vaknade just efter 15 idag.. Ångest!! Sista gången jag går och lägger mej utan att ställa alarm!! Helt hopplöst, Vaknar aldrig!! Vaknade bara för att jag behövde gå på toa... Annars vet jag inte hur länge jag skulle ha sovit...

Bobby hade kissat inne imorse också.. aja kunde nästan gissa det när vi sov så länge.. Vart bara lite fundersam varför han inte har sagt till att han vill ut.. Han brukar ju alltid vara sååå bra på det! Han har inte gjort inne här hemma på typ 3½ månad så.. Aja vi får skylla oss själva helt enkelt!!

Nä nu ska jag gå och göra lite nytta!


Hejsan hoppsan...

2009-07-17 - 21:17:44
Tjohejsan! Haft full rulle hela dagen så ganska skönt att få sätta sej ner ett tag och samla tankarna lite :)

Vaknade klockan 8 av att väckarklockan ringde.. Var sååå trött!! Aja var bara pallra sej upp så man hinner med sminket och plattningen av håret! Tar liite längre tid nu med mitt hår när det ska plattas än vad det tar i normala fall :) Måste knepa och vara lite försiktigare nu så... for iväg till jobbet vid 10 i 9 och började jobba 9!.. slutade jobbet 14.00 och for direkt efter det med Lisa för att hälsa på Jenny! Tordes tillochmed hålla i lilla babysen :) Var ett tag sen man höll en sån liiten sötsak så var lite ovant men gick bra iaf :) Verkar bli en lugn och fin liten gosse.

Tordes faktiskt också mej på att klappa hennes katter, Och herregud så mjuka dom är :) Har inte klappat eller rört en katt sen jag var typ 10 eller nå tror jag :P Blir väl kanske så när man har vart såå allergisk mot dom! Men dom reagerar jag inget alls på så.. Kanske min allergi har försvunnit :)

Typ vid 4 kom Johan och plockade upp mej, Då for vi och handlade lite grönsaker eftersom vi skulle äta tacos idag igen!... När vi kom hem slöade jag ihop och satte mej framför tv:n.. efter typ 10 min så ringer Stina och sa att J och J var där med vovven så vi for dit så Bobby fick busa av sej lite :) Vart ett jäkla spring på dom!

Kom hem för ett tag sen och nu har vi ätit och jag hamnade här med en sovande bobby mellan fötterna under stolen :) Stackarn vart helt slut.. Tuggade i sej lite mat och slocknade direkt efter :) Lilla flickan tog slut på han ^^

Var planerat att jag skulle fara och hälsa på björn nu när jag kom hem, Men han hade lessnat att vänta på mej så han hade farit iväg och spelat kort och dricka öl den svikaren :P hehe aja man kan ju inte vänta på nån alltför länge :) Så nu får jag se vad jag ska spendera min kväll med... Hmm vill göra nåt skoj!.. Förslag? :)

Aja kommer lite bilder jag fotade på Bobby igår när vi var ute på gården!... Ha en trevlig helg allihopa!!¨

                


Hmm

2009-07-15 - 17:31:15


Så ser den felaktiga ut... Jag har en knapp uppe vid vart man skriver webadressen som man kan ändra till 2 olika "view"... På den ena ser den ut som här uppe och på den andra ser den ut som den ska.. (se mitt förra inlägg)

God Evening...

2009-07-15 - 01:26:45
Fan tror jag har nytt rekord i att uppdatera nu :)

Är väl mest för att man inte gör nåt vettigt mitt i natten :P Blir som aldrig trött på kvällarna när man ska upp tidigt dagen efter... Annars kan man bli trött redan vid 8. Aja, Är väl kanske så för de flesta.. Vet man att man ska upp tidigt så är det helt omöjligt att sova!!

Vaknade imorse vid 10 av att jag höll på att dööö.. Var såå varmt i sovrummet.. Hade sovit med dörren stängd och det borde jag inte ha gjort!! Svetten bara rann :P Gick och hämtade en fläkt från köket och satte den precis breve mej i sängen.. och jag somnade om såå skönt efter ett tag :) Klev sedan upp och duschade och sen for jag iväg till jobbet... Har jobbat från 12-18.15.. Ganska lugn och skön dag på jobbet.. skrivit skyltar hela dagen lång så har inte vart speciellt ansträngande :) Ganska tur det.. Ont i handen idag också.. Måste nog gå å kolla upp den ifall den fortsätter göra ont!

Nån av alla hundmännsiskor som har nåt bra tips på hur man får en hund att lyssna fast det är andra hundar eller männsikor i närheten? Jag försöker verkligen med min kära lilla Bobby! Men han är helt hopplös.. Han lyssnar till 99% när man är ute med han men så fort han ser nån annan hund så är han helt DÖV! Lyssnar inte för 5 öre! Ser han en människa gå förbi så kan man bara ropa nej och hit så kommer han tillbaka! Men är det en hund så är han borta vid den på 3 röda sekunder... Känns tråkigt att jämt behöva hålla utkik efter andra djur när man är ute på prommis.. Brukar alltid ha med kopplet och koppla han så fort jag ser en annan hund! Det är en säkerhet jag vill ha!... Jag vet ju inte om den andra hunden är snäll eller hur den ska reagera på att få en hoppig liten Bobby i ansiktet... Aja jag fortsätter träna på det iaf, Men lite tips skadar ju aldrig ifall det finns några knep jag inte har tänkt på! Det jag brukar göra (som jag sett på "mannen som talar med hundar" är att jag ska få Bobby att fokusera på mej istället för den andra hunden med att ex. få han att sitta eller nåt som han kan!... Men oftast så struntar han helt i mej och bara studsar och drar mot den andra hunden...

nä nu ska jag krypa ner under täcket och kika på en film innan jag somnar!.. .Gonatt på er!





Är så här min blogg ska se ut.. På mitt internet kan jag välja mellan 2 olika inställningar jag ska se!.... Är det så här ni alla ser den eller ser ni avklippta bilder till höger också? vill bara veta så inte Stina har gjort denna fina bloggen till mej så ser alla den helt fel :) Och snälla nu ALLA som läser detta kan ju kommentera så jag vet hur ni ser det!

Här igen....

2009-07-14 - 02:05:47
Hmmm natt och man är inge trött som vanligt... Jobbigt värre! Aja har sovmorgon imorrn, :Börjar först klockan 12 så.. jag har ingen brådska ännu i säng :)

Fick en ny layout på bloggen min idag.. Såååå fin :D Stort tack till kära syster Stina för den :)  @--'--
Jag fattar som mej inte alls på det där me å göra nån layout... Prövade men gav upp typ direkt jag gick in och skulle börja..  Lika bra att låta det vara så jag inte sabbar nåt :)

Idag på jobbet när jag skulle byta glödlampor i taket så gick en lampa av. då sträckte jag mej upp och försökte dra ut den bit som satt kvar.. fick då världens jäkla stöt! Ont som attan!!! Aja tänkte inge mer på det utan fortsatte mitt bytande.. Var ett gäng som hade gått efter all åskan som var.. Hela affären hade typ blinkat :)

Nu på kvällen när jag satt och surfade runt på nätet så fikck jag en sån konstig känsla i handen och mitt i allt kändes det som att jag fick en stöt igen! Har ännu kvar en sån där ond krypande känsla i handen... Är det normalt?!? Är ju vid 11 imorse jag fick stöten så kändes bra knasigt att få ont nu mitt i natten.. Aja hoppas det har gått över tills imorrn när jag ska slava på jobbet och skruva ner massa grejjer! :)

Nä ska tvätta bort sminket och fläta håret nu och sen blir det nog att försöka sova!! Men känner jag mej rätt så blir det nog att slå på en film och somna till! :) Att sätta tv i sovrummet var det smartaste på länge!!!


Hallo!

2009-07-13 - 19:29:31
      
Tjabba... Facebook är j u såå segt när man ska lägga upp bilder!!! *Snaaaark* Aja jag hinner ju skriva här lite så jag ska inte klaga :)

Första dagen på jobbet idag efter semestern.. .Tro mej, det kändes TUNGT!!! Men var en skön dag så gick fort iaf.. Jobbade 8-14 så..Inte hela världen :) aja ska kika in på FB igen och se hur det går... Ni kan ju gå dit och snoka på alla mina nya bilder sen om ni vill :)


Om allt går som jag vill nu så kommer denna bilden sitta på mitt ben om en snar framtid ^^
 

Börjar tro att alla mina trogna läsare har slutat läsa här... Aldrig nå kommenarer nå mera..  Aja är ganska skönt att iaf få skriva av sej lite :)

Borta bra men hemma bäst?!

2009-07-10 - 11:42:42
Kändes inte riktigt så denna gången vi kom hem... Aja ska uppdatera lite om semestern som gått!

For till norge på onsdagen typ direkt efter mitt besök hos frissan! Vart suupernöjd och har äntligen vant mej vid min nya "look" :) Var aningen jobbigt i början med allt hår som hängde överallt, Men nu tror jag att jag har kommit underfunn med hur jag ska göra för att få det bra :) Lite jobbigt bara när man ska platta håret att man inte får ta längst ner i rötterma men.. Har gått bra iaf!

jag skulle bila upp med Johans mamma till Norge då Johan och hans pappa hade farit tidigare på morgonen... vi skulle bara "snabbt" förbi på Coop och handla det vi behövde i Norge... Vi handlade med "Shop Express" och packade allt så fint och när vi scannade sista varan var summan på 3700kr..  När vi kom till kassan så var det kö, så eftersom vi hade lite bråttom iväg så gick vi till en sån där självutcheckningskassa!.. Ni kan ju gissa vad som kom upp där!?
"Var vänlig gå till kassa 4 för avcheckning"... Fan, Vi trodde vi skulle dö!!! 10 påsar hade vi plus lite som låg löst i vagnen.... *pust* Aja som tur var hade vi min storasyster och hennes kompis bakom oss i kön så dom var så gulliga och hjälpte packa ner allt i påsarna igen... Annars vet jag inte hur länge vi hade varit kvar där och packat! :)

I Norge hade vi det jättebra! Lite tråkigt väder vissa dagar men.. vi fick fiska, Äta god mat och bara ta det lugnt.. Så det var helt underbart att vara där! Säkert skönt för Bobby att springa lös hela dagarna också.. vi ropade bara in han ibland för att kolla så inte nån örn hade plockat han! Är en granne till dom där på Norge som hade blivit av med en valp på det sättet, Så jag var liite nervös! aja gick ju bra iaf och bobby såg också ut at trivas där i tången, havet och omgivningen :)

Vi började bege oss från Norge på.. Hmm.. Söndagen... Tror jag! Haha man är helt dagblind när man är ledig märker jag nu :P.. Var iaf hemma 1 dag och sen började vi fara ner till Västerås!... Fick sova i en stuga med Johans farbror och hans fru på natten så Johan slapp köra hela natten som vanligt... Kom till stugan vid 23 och började fara därifrån vid 7tiden! Jag sov inte vidare mycket eftersom Johan ville sova med fönstret öppet. Kom in såååå mycket mygg på mej och Bobby som låg i sängen längst ner! (Var våningsäng).. Usch! Finns inget värre än att vakna/Bli störd av en myggas surrande! Höll precis på att somna när den första myggan kom... Efter det var det som kört.. Bobby låg och högg i luften och jag försökte smälla ihjäl dom jag såg... Usch vilken natt!!! :/ Aja jag sov en liten stund i bilen så det jämnade väl ut sej lite!.... Kom fram till Västerås på dagen nångång...

Där har vi inte gjort nåt märkvärdigt heller... Bara tagit det lugnt typ!.. Vart på stan, Ätit god mat och bara umgåtts!.. .
Var 2 dagar och kollade på "Big power meet" också.. Jag är ju inte vidare intresserad av bilar å sånt men.. Fick göra en uppoffring då alla andra ville fara in till stan å kika... Lite trist med vädret bara... De 2 första dagarna var det såå varmt på dagarna att det inte gick att vara ute och de andra regnade det :/ Aja... Fick liite färg på mina bleka armar iaf! :)

Började fara från Västerås vid 14.00 på onsdagen och kom hem vid 05.00... Tror aldrig vi har stannat så här mycket på en resa!!.. Johans brorsson Douglas åkte till Gve med oss och han blir åksjuk.. så varje gång han sa att han bärjade få ont i magen så stannade vi bilen... Och ja, Det tog ju ett tag vid varje stopp. Sen stannade vi och åt 3 ggr och vi stannade för att gå ut med bobby typ 4 ggr.. Usch en sån resa! vi är ju van vid att bobby sover jämt när vi åker bil, Så vi brukar inte behöva gå ut me han speciellt ofta!... Men nu hade han ju en lekkamrat i bilen så kanske därför han ville ut å kissa så mycket :)

Har kameran i bilen så inga nya bilder tyvärr :/ Men det kommer senare...
Ska sluta skriva nu så nån orkar läsa detta också :P