Tisdag

Usch.. Roligt att börja dagen med att torka upp bajs... Eller inte!
Lillisen är sååå duktig att kissa så fort man kommer ut.. Men sen vill han in direkt.. Ingen ro alls att bajsa ute för det mesta!... För ett tag sen så fick jag tag i han precis när han var på väg att bajsa i vardagsrummet.. Lyfte upp han och gick ut.. Då gick han omkring ett tag och sen ville han in... *suck*
Förstår ju att det är kallt men.. Tar ju fort bara han gör sina behov :P Ibland önskar jag att man kunde prata med sina hundar... Tänk vad lätt allt hade blivit då!!!

Jobb idag igen som vanligt... 10-18.15!... Usch känns alltid som att hela veckorna går åt till att jobba hela dagarna.. Men kanske det är så när man är "vuxen".... Känner mej inte direkt vuxen ännu.. Finns så mycket mer jag vill göra när jag är ung :P Aja tur att man har ett jobb man trivs med iaf! Trist att gå till ett jobb man inte ens gillar varje dag.. Det hade jag nog inte pallat med! Visst att man känner ibland att det ska bli jobbigt att gå på jobbet, Men det är ju mest för att man ibland känner sej trött, hängin och allmänt less!.. Har ju som inget med jobbet att göra... För alla kan nog känna "Bara 1 timme till" när väckaren ringer på morgonen...(?)

Somnade just före 12 igår tror jag klockan var... Var helt virrig när jag vaknade av att Texas kom breve min sängkant och pep.. Gick ut med vovvarna och kollade på klockan när jag kom in!... 05.37.. Usch! Aja får väl skylla mej själv som inte gick ut med dom innan jag somnade.. Men måste ha somnat direkt jag blundade för kommer inte ens ihåg att jag blundade :P Kikade en rätt bra film igårkväll! "8 Below" tror jag den hette!.. Ganska förutsägbar film men, Såna kan vara roliga ibland också :)

Får se vad man ska göra till veckan... Johan jobbar eftermiddag så blir helt ensam på kvällarna till 00... Och alla som känner mej vet att jag inte gillar att vara ensam på kvällarna! Blir som så långtråkigt där efter 21.. Är inte ens lika kul att kolla på film ensam.. Kanske bara jag som är skadad? :P Saknar min kompis B också.. Tycker du kan slita dej från tjejen nångång och klämma in några timmar med mej nån dag! :P

Nä nu har jag inte tid att sitta här nå mera... Ska leta reda på min kofta och sen ska jag bege mej till jobbet!

Ha en bra tisdag allihop!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback